ece5465 1_Pandackk gebeliğim riskli daha önce kan sualndırıcı ile sağlıklı bi doğumum oldu şimdi 2. Hamileyim ondan korkuyorum biraz evhamlı bi insanım Gürcan bey herkes çok övüyor
1_Pandackk ece5465 benimde ikinci gebeliğim kan sulandırıcı kunlandim doğuma kadar progestan ile birlikte Gürcan hoca 37 de kesti ikisini
ece5465 1_Pandackk yaa progesteron hap olarak mı içtiniz vajinal mi? Birde doğuma kadar mııı. Benim memleketteki doktorum iğneyi hiç bıraktırmadı hap 37 de kesmişti
ece5465 1_Pandackk benim korktuğum kanamam vs olduğunda gürcan hocayla iletişim kurulabiliyor mu asistanı numarasını veriyor mu
1_Pandackk ece5465 evet kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz görüştükten sonra size yardımcı olacaktır progestani vajinal 37 ye kadar kunlandim
deniz49 ben şebnem hocaya gidiyorum, gebelik öncesi de çok gittim gebelikte de onunlayım. çok memnunum iyi anlaşıyoruz çok şükür. doğumu da onunla yapıcam inşallah başka hiç doktora gitmedim zaten 35.haftamdayım.
Edanehir aycaefe neden acaba bende Feyza hanıma gitmeyi düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz
Zeyley beyzanemutlu Şebnem Erol Türkyılmaz a gittim iki hamileliğimde de kaç kere kontrole gitmişimdir düşünün hepsinde aynı ilgi ve alaka ile karşıladı sürekli aklına takılan bir sey var mı nasıl geçti bu ay diye ilgi ile sorar ve tekrar tekrar anlatır. Gürcan bey de zaten eşi eğer sıkıntı görse ona hemen yönlendirir. Ayrıca telefondan bir sey sormak istediğinde sorabilirsin. Gelmene gerek yok olabilir der yada gel bi bakalım der. Ben çok sevdim kendisini. Van da olsam yine ona giderdim
aleynauludag alevgu bende çok memnunum Leyla hanımdan başka doktora gidiyordum şimdi onunla devam ediyorum ilgili ve bilgi verici tarzda konuşuyor hep
seyma_k_ Gürcan hoca Lokman hekim hayat hastenesinden ayrılmış detaylı ultrason için randevum vardı nereye geçtiği ile ilgili bilginiz var mı
ogrtmen seyma_k_ benim 23 nisanda randevum vardı siz söylemeseniz hiç haberim de yok. kesin bilgi mi hastaneden mi öğrendiniz acaba