Aysemlg Mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar. 6. Haftamdayım ve 5 gündür herşeyde midem bulanıyo durmadan kusuyorum😞 normalmidir
Sevcanesme Aysemlg normal canım benimde mide bulantım 8 haftada başladı allah yardımcımız olsun çok kötü bir durum
Ggizemsnl Aysemlg herkes farklı yaşıyor canım benim bulantım olmadı hiç ama 16.haftadan sonra baya bir azalıyor diye biliyorum. 🙏
Nil123 Aysemlg benimde 6. Haftada başladı canım şuan 9 8+4 artarak devam ediyor. Allah yardımcımız olsun. Ben bazen sıcak suya zencefil atıp bekletiyorum günde 1 fincan içiyorum o biraz rahatlatıyor
Ggizemsnl Aysemlg düşünmemeye çalış ben işe gidiyordum sadece açlığım oluyordu onda da tuzlu şeyler yiyordum ne olur ne olmaz diye. Belki o da etkili olmuş olabilir
2cocukannesiiii Canım biraz da psikolojik bir durum bulanmıyor diye beynine mesaj verdikten sonra gerçekten bulanmıyor, ben 9. Haftamdayım ve midem bulanıyor dediğim zaman daha fazla bulanıyor ve çok kötü oluyor azıcık bulansa limon kesiyorum üstüne de tuz serpiyorum geçiyor bidaha da gelmiyor Allahın izniyle, ama beynine bunu endeksle benim midem bulanmıyor ☺
Neslihant Aysemlg 6.haftada basladi bnmde 14 haftadayim hic bi duzelme yok cnm. Kisiye gorede değişiyor ama 16. Haftada geciyor diyorlr umarim oyle olur