Elfidanur Arada hıssedemıyorum küçük hareketlerinden başka böyle bazen coşuyor 😂ama hissetmek için yaptığınız bişeyler var mı bu arada 25 haftanın ıcındeyım
zehea Elfidanur kaçıncı haftada hissetmeye basladınız ben 16 haftaya giricem iki gün sonra bekliyorum hala daha bise hissedemedim
YuvarlanamayanPaanda Elfidanur o bebekten bebeğe değişiyor sanırım 24. Haftadayım duracağı yok bacım hiç benimmdiğerleride öyleydşi aslında
cylnboran04 Elfidanur ben bide yemek yedıgım zaman çok hareketli herhalde yediğim zaman hoşuna mı gıdıyor 😂😂
Elfidanur zehea 19 ve sonrasında ınsallah annesi başlar 🥰🐣oncesınde ben kıpırtılar da hıssedıyordum ufak ufak
Dinolisoo Ben 20 haftadayım bişey yapmıyorum aslında 2 gündür gece tam yatağa giriyoruz sola yatınca değil tam tersi düz uzanıyorum aşırı haraket hissediyorum. Bazen gaz mı haraket mi anlamıyordum ama 2 gündür net anlıyorum 😂😂
Elfidanur YuvarlanamayanPaanda ahaha yerım ya 😂😂dışardan görünüyor artık evet ama bazen yapmayınca korkutuyor benı😅🫠
Elfidanur cylnboran04 demekki annesi bzıımkı bazen oyun oynuyorum bılgısayarda falan rahatsız mı oluyor yukses ses mı hoşuna gıdıyor bılemedım 🤣
Busranur_mnts Elfidanur bişeyler yiyorum etki etmezse sağdan soldan dürtüyorum 😅😅 uzun süre hareket etmeyince endişeleniyorum ister istemez 26 haftyım ben de ara öğlenden akşama kadar hareket hissetmedim karnımı salladım dürttü ettim falan sonra hareket etti uyuyorlar qrada bazen de içe dönük oluyorlar hareketi net olmuyor
nasirova Elfidanur ay benimki de öğle. Bi bakıyosun içeride düğün var ama bazen de ne yapsam nafile banamısın demiyor(( çıldıracam artık. 24+3 olduk biz de, bi gün çok haraketli bi gün de çok sakin
Elfidanur nasirova benımkı bana çekecek sanırım bende öyle bır coskulu bır durgun oluyorum😅cimcimeler nolacak
Busranur_mnts Elfidanur oy maşallah 😄 benim plesanta da önde ondan da zor oluyor bazen hareket hissetmek yanlara vurunca hissediyorum