2209202 Sat tarihine göre 8+0 ama bugün ultrasonda 5haftalık dedi doktor kalp atışı diye gitmiştik böyle olan var mı ? Gelişimi güzel büyüyor dedi 10gün sonra tekrar gideceğim
sevvalklc 2209202 benim de geç döllenme olduğu için aynı bu şekil olmuştu sonrasında hatta bir hafta ileri aldık son adet tarihini o yüzden sıkıntı çıkmaz merak etmeyin 10 gün sonra duyarsınız kalp atışını🌸
mavi123_ 2209202 geç döllenmedir kesin benimde ilk gebeliğim 2 hafta gerideydi Dr adet tarihimi değiştirdi sonraki haftalarda haftasını yakalamıştı
2209202 Bykessra keseyi görmüştü hafta felan dememişti zaten daha küçük diye kötü bişeyde demedi sanırım geç döllenme
elgink 2209202 merhaba aynı durumdayım şuan sat a göre 8+3 bugün gittim 6+4 dedi kesenin etrafında da minik bir kanama var dedi şuan durumunuz nedir ben çok korkuyorum
gulten_1 2209202 peki beta sonuçlarınuz katlanarak mı artmıştı, benm hiç düşme olmadı hep yükseldi ama bazılaeı iki katı değil daha kalp atışı duymadık 5+6 sat tarihine göre benimde geç döllenme olablr mı ozmn 3. Gün embriyosu 12. Gün ilk test