Merveee6 Kızlar bugün 24+2 oldum ama kızım geçen haftalarda çok güzel vuruyordu bugünle dün düzgün hiç hissetmiyorum bi yolculuk yaptım cumartesi günü 400 km gibi bi yoldan geldim acaba ondan mı bu arada 2. Hamileliğim 4 haftadır çok iyi hissediyordum
Nisanmomy Merveee6 canım benim de o dönemlerde bazen çok hareketli bazen hareketsiz oluyordu. Doktorun bebeğin pozisyonundan kaynaklanbileceğini söyledi . Alerjin yoksa tatlı bir şeyler ye su iç ve sessiz bir yerde sol tarafına uzan büyük ihtimal hareketlerini hissedersin
merveaslannn Merveee6 adimiz aynı haftamız aynı bende geçen hafta aşırı hissettim hareketlerini 2 gündür hareket yok 4 gün önce yola gittim ve bugün yoldan geldim herseyimiz aynı bende korkuyorum suan
akilliol Merveee6 benim kızımda öyleydi yorgunluktan olabilir bir de rahat bir şekil bulunca saatlerce kıpırdamıyodu belki rahatını bulmuştur
betulmommy Merveee6 bebek pozisyon değiştirebilir stres yapma takip et, eğer şüphen devam ederse bi doktora git canım
Nisanmomy Merveee6 pozisyonundan kaynaklanan bir durum olabilir. Yine de için rahat etmiyorsa doktorunla görüş istersen
mesude07 Her gün oğlum uyuduğunda bende böyleyim bişeyler yiyorum soğuk su içiyorum yada bir ayet açıp dinletiyorum uyandırmaya çalışıyorum veya babasını arıyorum seslen uyansın diye 🥰
mesude07 Merveee6 benim yarınrandevum var o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum annem her zaman diyor kş sen düşündükçe yapmıyor rahatla biraz diye
Merveee6 akilliol öyle mi çok derinden hissediyorum aslında ama sağlam bi tekme gelmedi henüz cumartesiden beri
Busssra94 Merveee6 o haftalarda yolculuk yaptığımda aynı oluyordu ne yesem de pek hareket etmiyordu korkuyordum. Yolculuk bebekleri yoruyor ya da uyuyorlar o yüzden. Endişe etmeyin. Birkaç kez yolculuk yaptığımda hep aynısı olmuştu.
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Merveee6 eğer çok yorulduysan ondan olabilir ama hiç mi hareket etmedi çikolata tatlı Türk kahvesi içip soluna yat öyle dene eğer yine hareket yoksa acilden giriş yap 2 gündür hareket hissetmiyorum de inşallah iyidir ihmale gelmez böyle şeyler