rzyemrykvrk suragungor evet balla ve ceviz dovmesiyle yeniliyor ama onda da yiyebilmem için baya bi bal koymam gerekiyor şekerden koktuğum için öyle de yemiyorum
adatuna Alya05 kızartma asla olmuyor bende 2 yumurta Yarım avokado Bol yeşillik limon zeytinyağı Domates Kaşar peynir Beyaz peynir Tam tahıl ekmek
melllbb tugba0305 Sağol canim ne olsun bende daha iyiyim bulantı azaldi artık şükür şimdi de yemekten sonra sürekli acıkıyorum yemek yiyorum ama sürekli midemde açlık hissi sende de oldu mu
tugba0305 melllbb ay kesinlikle katılıyorum bazen farkında olmadan fazla yiyorum sanırım sonradan bir ağırlık çöküyor ama acıkma hissim arttı şimdiye kadar yiyemeyince şuan böyle olmak da garip geliyor 😅 seninle aynı gidiyoruz bakalım
melllbb tugba0305 Ayyy cidden aynı durum bende öyle şimdi yiyecek bir şeyler istiyorum sürekli daha iyi enerji geldi 😍😍 Cinsiyet belli oldu muuu
tugba0305 melllbb en son 4.gün oldu birşey yedirmiyor yine acile gittim serum takıldı umarım sadece bir ataktır diye düşünmek istiyorum
tugba0305 melllbb ilaca devam ediyorum hatta dozunu arttırdım ama bugün biraz daha iyiydim sen nasılsın