urazaslansmom Çarşamba 11+2 olacağım 2 li test için devlet hastanesinde randevum var. Aç mı gitmeliyim tok mu aç gidip yanıma çikolata falan mı alayım. Yaptıranlar bana süreci anlatsın lütfen
ayseveysel urazaslansmom aç tok farketmiyor önce ense kalınlığına burun kemiğine bakıyolar sonra kan alıyorlar
urazaslansmom edaabykl benim iki test için erken mi acaba. 11+2. Doktor izne ayrılıyor diye bu güne çağırdı
edaabykl urazaslansmom yok erken degil 11-14 arasi yapılıyor ben devlete takipliyim çok erken yapmiyolar onlar 11+5 de gittim ama 13 haftaya randevu verdi yarina gidicem o yüzden
urazaslansmom edaabykl evet ben de devlet hastası takipliyim. Hiç özele gitmedim. Devlet hastanesinde iki doktor var sadece biri 2 li test yapıyormuş o da izne çıkmadan çarşambaya gel dedi. Bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar alırız. Siz hangi ildesiniz
urazaslansmom ayseveysel evet bugün yaptırdım çok şükür bi sorun görünmüyor ultrasonda. Kan sonuçları da iki hafta sonra çıkıyormuş
ayseveysel urazaslansmom banada 15 güne anca çıkar dediler iki günde çıktı bir hafta sonra randevu bulup gidip almıştım sonucu☺️
urazaslansmom ayseveysel ben de aralık başı alıcam randevu. İnşallah hepimizin sağlıklı sonuçlar çıkar ve huzurla geçer hamileliğimiz
ayseveysel urazaslansmom aminnn inşallah her gidişiminde yüreğim ağzımda gidiyorum acaba bi sıkıntı varmıdır bi sorun varmıdır ama iyi olduğunu duyduktan sonra dünyalar benim oluyor🥰