arven000 Kızlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat nasıl bilemedim. Reglimin 11. Günündeyim ne zaman gitmeliyim ? Önce doktora mı gideyim yoksa mhrsden hsg randevusu mu alayım direkt
humeyracbkc arven000 bende orada çektirdim herhagi bişey almıyorsunuz sadece reçete veriyorlar size ağrı kesici oda onu alıyorsunuz. Adet bitimi ilk dört günde çekiliyor . Randevu da hemen düşüyor Perşembe baktım cuma aldım hemen düşüyor zaten sadece günde dört kişiyi yapıyorlar yanlış bilmiyorsam eğer
emine717_ arven000 canım benim hsg adet bittikten sonra 4 gün içinde çekilebiliyor Zeynep kamilde geçen hafta bende çekildim direk randevu alıp gittim ama bana 1 sene önceden hsg çekil demişlerdi tekrar gidip muayene olmadım randevu buldum direk aldım gittim çekildim
Blossommm Her şehirde devlet ve özelde aynı mı bilemiyorum fakat ben muayenin yönlendirmesi ile olmuştum.
arven000 Blossommm peki reglin kaçıncı gününde doktora gitmeliyim ? Geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım bir hsg kaldı
Blossommm arven000 Nomal birgün gideceksiniz zaten film için onlar size gün söyleyecek.Sizden istedikleri malzemeleri alıp gideceksiniz.Benim sürecim öyle ilerledi.
emine717_ Blossommm devlet hastanelerinde bu şekilde değil Zeynep kamilde bendne hiç bir şey istemediler sadece ilaç yazıyor doktor yağ için gittiivnde doktorun yazdığı ilaçları alıp geliyosunuz sonrasinda giriş yapıyorlar film için çağırıyorlar işlem öncesinde ağrı kesici almamızı söylüyorlar
emine717_ humeyracbkc ben çok zor randevu buldum sizin şansınız yaver gitmiş saniriim ne zaman çekilmiştiniz
ecrnkzbngndz Adet bittikten hemen sonra gidyorsun ben özelde cektırdım tüm bayıltıp yaptılar yarım saat falan sürüyor çok az bi kanamam oluyor başka bişey yok
arven000 emine717_ o zaman ben en iyisi randevu takip edeym. Hangi zamanlar randevu açılıyor biliyor musun
relaxwoman emine717_ merhaba bende hsg cekilecegim doktorum direkt randevu al git dedi böyle mi yapmalıyım öncesinde ilaç falan birşey veriliyor mu ağrılı bir işlem mi ?
emine717_ arven000 @Allysworld bana sabah 8de hsg randevukaru açılıyor dedi doktor ama hiçbir zaman saat 8de randevu bulamadım 2 3 ay boyunca bulamadım bu sefer randevuyu bulduğumda bir gün öncesinde saat sabah 10du baktığım zaman hsg diye ayrı randevu acmiyolar Zeynep Kamil hastanesi kadın hastalıkları bölümü diye seçtik hsgden semra kayatas eser adlı doktorda buldum günde 4 tane açılıyor randevu sadece normal randevu kısmının katında yazıyor buraya fotoğraf eklicem şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirim belki o zmaan randevu bu şekilde açılıyor ama tabikide bu İstanbul’da Zeynep Kamil hastanesi için bu şekilde diğer hastanelerde sistem nasıl oluyor bilmiyorum belkid e direk sana gün verip su gün gel derler
emine717_ relaxwoman merhaba canım benim ben direk randevu aldım gittim önce doktorun yanına gidip giriş yaptiriyosum sonra seni işlem için yönlendiriyor zaten işlemden önce ialc reçete ediyor agrinkesici mide koruyucu ve antibiyotik işleme girmeden önce ağrı kesici atmani söylüyorlar ama malesef ağrı kesici yeterli gelmiyor benim aci eşigim çok yüksek değildir benim için ağrılı geçti ama çok kısa sürüyor işlem gerçekten toplasan 5 dk anca ağrı kısmı olmuştur diyebilirim çok çok kuvvetli bir adet sancısı yasiyomuş gibiydi
relaxwoman emine717_ yani direkt hsg için randevu alıp gidiyorum dimi ? Böyle soruyorum kusura bakma ☺️ bende yüksek enfeksiyon vardı 1.5 senedir ve regli olmayinca doktoruma gittim hsg cekilelim dedi inşallah ağrı falan olmaz 😬😬 vajinal yoldan bir kablo ile mi bakılıyor nedir bu peki ?
emine717_ relaxwoman evet direkt randevu alıp gidiyosun canım benim sorabilirsin tabikide yardımcı olabilirrsem ne mutlu bana umarım ağrısı olmaz ama dediğim gibi benim için biraz ağrılı geçti ama ağrı süresi en fazla 5 dkdir .Önce rahim agzina ulasabilemek için speklum takıyor sonra rahim ağzını açmak için bir alet daha kullanıyor buralarda ağrı hafiften başladı kendini hissettiren bir ağrı daha sonra önce ilaçsiz şekilde filmi çekiyorlar sonra ilacın bı kısmını verip bir kere daha görüntü aldı ilacı vermeye başladığı anda ağrı artıyor biraz daha sonra ialcin kalan kısmını veriyorum dedi son bir kere daha görüntü aldı toplam 3 kere görüntü almış oldu işlem bittiği anda ağrı sızı hiçbir şey kalmıyor toplamda 5 dk en fazla sürmüştür ağrının devam ettiği sure işlem bittiği anda da ağrı sızı hiçbir şey kalmıyor benkm ilk gün yoğun ikinci gün lekelenme şeklinde kanaman oldu ama ağrı kesinlikle yomtu bende full hayatima devam ettim . zeynep kamilde bu sekildeydi başka hastanelerdd nasıl olur bilemiyorum canım
emine717_ relaxwoman kesin ağrısız çok basit bir işlem demiyorum ama gerçekten çok kısa sürüyor işlem 5 dklik bu işlem için anestezi gerektiğini düşünmüyorum ben kendi adıma söyleyeyim işlemden önce ağrı kesici almanı söylüyorlar sonrasında benim ağrım belki de onun için olmamıştır ben iki doz ilaç içmiştim 🙂