SinemKadir Kızlar bugün 25 haftalik olduk. Kilosu 827 gram olmuş boyu 32 cm sizce nasıl sizinkilerin nasıl sohbet edelim 😀
Fattmasevinc SinemKadir ben maleseef öğrenemedim burda özel hastane yok devletteki cihazda o özellik yok dedi doktor. Çokta merak ediyorum ama..
AsilveAnnesi SinemKadir 25+3 ten merhaba 😊dun kontrolumuz vardi doktoruk soylemedi bende sormayı unuttum suan cok eksik hissediyorum doğum 18 haziran💕
SinemKadir Denisss Oy maşallah kuzulara 😀 seninde yaklaşık 30 küsur civarlarındadır boyu canim sağlıklı olsunlarda banada devlet hastanesi boyunu söylemiyo özel hastanedeki doktor soyluyo.
zuzulice Fattmasevinc bende devlete gidiyorum canım boyunu kilosunu soyluyor hatta kemik ölçülerinide 24 haftalıkken 700 gr dı
SinemKadir Fattmasevinc Aa nerde oturuyorsun ki canım nasıl öyle bi özellik yok sasirdim doğrusu kaç haftaliksin
SinemKadir zuzulice Oy maşallah kuzulara demekki bu haftalarda hemen hemen bu kadar oluyo dedim benimki çok mu kilosu en son öğrendiğimde 400 filandı birden 827 duyunca beklemiyorum 😀
Fattmasevinc SinemKadir sinoptayım canım başka doktor söylemişti en son gittiğim doktor kızım bendeki cihazda o özellik yok dedi. 25+2 haftalığım