myangelson LadyX aynen izinlerimiz oluyor gidiyoruz bir de ekstra doğum nişan falan olunca 😄 şimdi izine gidip dönüp 20 gün sonra tekrar düğüne gelecektik de ben gelmeyeceğim çocukla zor oluyor diye. Orada kalacağım eşim gelecek 😄 aynen umarım bu koltuk baya yüksek etrafı izler de sıkılmaz 🥲
LadyX bebeklerim__ canım ben de kahvaltımı yaptım, eşimi işe yolladım, Duruyu uyuttum, halıları süpürdüm kaldırdım, koltukları süpürdüm tam tozları alıp silmeye başlayacaktım Duru uyandı 🫠 şimdi emziriyorum
bebeklerim__ LadyX ohh ellerine sağlık bende bitirdim. Tam kahve icin kahveyi indirdim kiiiii viiyyaaakkk🤦♀️😂😂
Deleted33000 LadyX yok yok demiyorum demekte istemiyorum ne bok yicem diye düşünüyorum öyle valla bide hamileysem
bebeklerim__ LadyX uzmanlar alışmasın diye mi ? Düşer diye mi? Hastanede yanında yatırma diye kızıyorlardi bana
LadyX hd_d canım ben uyandım kahvaltımı yaptım bugün öğlene kadar temizlik işlerini halletmem lazım öğleden sonra dışarıda işlerim var
LadyX Deleted33000 sen o kadar şey söylemişsin bir sürü iş var misafirim gelecek filan diye ben sadece bu kısımda takılı kaldım ahahahajaja 😂 ne zaman yapacaksın testi? Ay beni bile stres bastı
Senacanblt_ LadyX offf tahmin ediyorummm bazen su dökmeyi bilmedşklerini düşünüyorum ya da lavabonun şçinde değil de paspasların üstünde tıraş olduklarını falan
LadyX hd_d 3 aylık bebekle yapıyoruz işte bir şeyler 😂 normalde ben hiç yapmam ama eşimin yaptığı içime sinmeyince iş başa düşüyor
Deleted33000 hd_d lohusalıktan sonra hiç regl olmadimki bacimmmm bende bilmiyorum ama bikac gündür bulantım oluyor bugün test yapacağım inşallah yoktur bişey
LadyX bebeklerim__ sen hızlısın oh yaaaa benim de hayalim bu 🫠 kahveee ama Duru tekrar uyumadı şu an boş boş oturuyorum evin yarısı ayakta