ErsBegAs Dadas aaa ben de yapim bennde ben de… benim de canım kuru fasulye istiyor ama Aslan beyimiz etkileniyor djjsjs
LeydiDaisy ErsBegAs evet o aklıma gelmedi bak ona bi bakıyım hemen hem sıçrama refleksini azaltır uyandırmaz kendini maşallah oğluşa yakalar ya neden yakalamasn erken mi doğdu
LeydiDaisy ErsBegAs evet artk 3 ayını geçmiş desteksiz uyutmaya alıştırabilirsen çok iyi inşallah bnde desteksiz uyutmak istiyorm bu sefer 😬
ErsBegAs LeydiDaisy valla maşAllah diyeyim 3 gündür 6-7 saat kesintisiz uyuyordu, bu gün çok yordum falan acıktı bayağı 2.20 gibi kalkmıştı yine emdi uyudu 🧿🧿🧿❤️
LeydiDaisy ErsBegAs olsun toparlamaya başlamş ya ☺️ geçen siz sünnet ettirmiştinz dmi postunuzu görmüştüm 40 çkınca mı yaptınz nasıl ilerledi süreç bi zorluğu oldu mu bnde 40’ından hemen snra düşünüyorm da
Dadas ErsBegAs valla ya sağlıkla büyüsünler.🤲🤍🤍 Önceden emzirme yastığı olmadan emziremiyordum bile 🥺 şimdi ele avuca geliyor hatta tek başıma yıkıyorum bile 😅
ErsBegAs Dadas ben 2. Banyodan sonra hep tek yıkadım hihih ama şimdi kendimle yıkamaya başladım 🤣 beraber giriyoruz sonra eşime onu atıyorum ben kendim keyif.. şimdi kendi zaten memeyi hoop kapıyo 🤣
ErsBegAs LeydiDaisy biz 3. Aya girişte yaptırdık ki bence daha da erken olabiliiir 🥹 çook rahat geçti sürecimiz 🧿🧿 erken olunca hemencik iyileşiyor valla
Dadas LeydiDaisy aynen valla ben ne zaman benim kız güzel uyuyor desem o gece dikiyor beni ayağa jsjsjsj
LeydiDaisy Dadas kendi kendine bile düşünmiceksim bu öyle bişi😂 hele başkası sorduğunda normal ya her bebek gibi falan diceksin 😂
Dadas LeydiDaisy tecrübesiz olunca hemen anlatıyorum herşeyi bebeğimle ilgili. Sonra kızıma kendim nazar ediyorum 🤦♀️😅
LeydiDaisy Dadas işte bak ben sana verdim tüyoyu hemmeeeeeen nazar değer sonra çeken yne sensin malesefff 😬