gkc990_ @bersah34 Ay bende öyleyim çok dengesiz uyku düzenim var ev halkı uyuyunca sessizliği seviyorum iyi geliyor ama uykum da gelmiyor ki
bersah34 gkc990_ benim küçüklüğümden beri var bu normal insanlar gibi takılmak istiyorum artık şuan 30 haftalık hamileyim umarım oğluşum bana iyi gelir düzenim olur🙎💙
gkc990_ @meliskevser 😊 izleyemedigim dizileri izliyorum mutfakta oturmayı cok seviyorum cok iyi geliyor bana Tabi ki bebek doğunca bu günleri bol bol anacagim😂
momtobe__ 2kizannesi30 tuhaf rüyalardan uyandım bebisimi yokluyorum hareketleri hissettim simdi de mutluluktan uyuyamiyorum 😄😄
busu1 2kizannesi30 Bennnn açlıktan bayıldım 2 tane tost yaptım yedim sabahta randevum var cinsiyet öğrencem insallahhh hayırlısı 🤣🤍🤍
Busranur_mnts busu1 26 haftayım banaa da oluyor o gece uyanıp bişeyşer yiyip.yine uyuyorum ama 🤣🤣 gece 12 1 gibi kalktım atıştırdım uyudum yarım saat önce kalktım lavaboya yine bişeyler yedim 🤣 namazı beklşyorum uyıcam yine
25255 2kizannesi30 12+4 üm uyuyamıyorum gündüz uyuyabiliyorum midem bulanıyor rahatsız oluyorum ağzıma acı bir su geliyor
bersah34 Nurgul1010 benimde öyle ya genital bölge kuyruk sokumu karın bel sırt hertarafım ağrıyor özellikle kuyruk sokumum ağrıyor yürümekte oturup kalkmakta zorlanıyorum🥱☹️