1Susuu 30 haftalık gebeyim tam göbek deliğimin olduğu ritmik bi şekilde atıyor. Bu nedir kızlar ? İlk gebelik olduğu anlaşılıyordur sorudan hahshs
ErsBegAs 1Susuu aşko hıçkırık 🥹 benimki de çok hıçkırırdı.. şimdi de aşıııııırı hıçkırıyor her emmeden sonra neredeyse
nursenasu27 1Susuu benim kasıkta atıyor 27 haftalık doktora sordum pozisyonundan dolayı kalp atışını hissediyor olabilirsin demişti ilk gebelik benimde daha neler öğrenicez😅
1Susuu nursenasu27 sen erken hissetmişsin he ben az önce ilk kez hissettim korktum bi sjdldjdk ay bakalım daha neler bekliyor bizi
ErsBegAs 1Susuu evet evet 😍 hatta ben o hıçkırıklardan yerini anlıyordum bir ara bir baktım farklı yerde ahaaa dedim ve sonra zaten makat gelişe dönmüştü 🤣🤣🤣
HappyKiwi Bazen cok uzun hickirabiliyolar korkmayin. Bi gece 15 dakika hickirmisti, uyuyamayi gectim, endiselenmistim artik bebek iyi mi diye. Karninin icinde, goremiyosun da ne olup bittigini
nursenasu27 1Susuu daha var vaktimiz Rabbim kolaylıkla zamanında gününde nasip etsin hepimize inşallah❤️