st23 16 kasımda yani dün adet olmam gerekiyordu olmadım dayanamadım testim yoktu kan verdim sonuç bu bebek düşünene kadar saat gibi düzenli olan adetim bebekle beraber bozuldu geçen ay 3 gün gecikti dedim hadi yorgundum ondan bu sefer niye
Elamomy st23 cocuk dusununce adet ona gore değişiyor vucud kendini hamilelige hazirliyo gecikmeler normal
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI st23 çok normal benim reglim de öyle oldu hamileyim sandım değildim sonradan oldum
st23 12 den sonra anonim bir şekilde gittim muayene olmadım ama ilk karar verdiğimde kontrol edildi bir problem yok dedi doktor
TKumsall st23 yani ama çoğu zaman mevsim geçişinde vs gecikmeler olabiliyor bir gün gecikme olmuş henüz bir haftaya kadar normal kabul ediliyor çoğu zaman ama muayne olunca daha kesin bilginiz olur
st23 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sonuç çok kırıcı biraz yüksek olsa acaba diye düşünür insan 0 görünce yıkıldık
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI st23 moralini yüksek tut üzülme ❤️ 1 yıla kadar normalmiş istersen 6. Aydan sonra doktora değerlerini baktır için rahat eder🥰 ben hamilelik düşündüğüm zaman gidip önce içim rahat etsin diye kontrole gitmiştim kafam daha rahattı o yüzden
st23 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI ben karar verince gittim bir sorun yok şükür ama insan tekte olsun istiyor ben takıntılıyım üzülüyorum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI st23 o düşünceyi at kafandan afedersin yaparken çocuğa odaklanma stres gerçekten çok etkiliyor. Tabi bir de nasip ne zamansa o zaman olacaktır. Ümidini kaybetme olacaktır🥰