aysemigul uzun sürdüğünü sanıyorsunuz cunku hepsi peşpeşe 1 yaşına kadar zirveyi oynayacak 1,5 yasında ayrılık kaygısı başlayacak sonra hafifliyor ama şunu bilin ki bu ataklardan sonra çocuklar hep bir şeyler öğrenir 4. ay atağında dönmeyi 6. ay atağında oturmayı sonra emeklemeyi 8-10 aylıkken sıralamayı ayağa kalkmayı 1 yaşında yine atak var yürümeyi öğrenecek 1,5 yasında ayrılık kaygısı var artık sizi kendinden ayrı görecek 1,5 yasına kadar siz tek vücutsunuz onun gözünde. aslında aylarca sürmüyor hepsi farklı ataklar bana göre en en en zoru 6. aydı diş çıkarma dönemi yani 1 hafta 1 saat uykuyla durduğumu hatırlıyorum fena zordu ama ondan sonrası kolaydı neye göre kolaydı dersen gün sayıyordum resmen bitsin diye sabrediyordum geçiyordu şimdi 3 yaşında kücük bir ergen ve ben 2.ye hamileyim mesela ilk yenidoğan dönemi sarılığı olur (herkeste olmaz) sık beslenmesi gerekir uykuda büyür 2. ayda gaz dönemi başlar gaz çıkartmayı bilmez sizin yardımınız olmadan yapamaz 3. aya kadar sarkabilir ben damla kullandım hep. 4. ayda sokakta bebek arabasında ileri geri yapa yapa uyutuyordum her akşam ama her akşam yani böyle geçti hep günler ama geçti yani tünelin ucu ışık olmasa bile isteye asla 2. çocuğu yapmazdım süreç aslında kolay ama biz bilmediğimizden çocuk da kendini ifade edemediğinden zor geliyor 2.de daha tecrübeli oluyor insan neyin ne olduğunu biliyor falan ilkinde hepimiz sudan çıkmış balık gibiydik