Nutella96 Merve_benn bana da Bülent hoca resmen zorla sezeryan yaptı hiç memnun kalmadım cok sinsi pazarlıklı bi adam 😀
bus_ra1 Nutella96 aaaa beni normal doğum için ikna edememişti bende ilk kızımda ona gittim planlı sezeryan oldum😀
Merve_benn Nutella96 aaa şaka acaba normal doğum olursa bı sıkıntı gördü ondan mı sezeryanda ısrar etti acaba ben o kadar güvendim ki o dediyse vardır bı bildiği dedim şimdi siz böyle diyince şaşırdım
Nutella96 Merve_benn yok valla doğuma çağıra çağıra zor geldi hiç memnun kalmadım doğumdan sonra bebek mosmorda bi sıkıntı mı var dedim ben ne bileyim yenidoğan doktoru muyum falan dedi şikayetçi olduk bakalım
Merve_benn Nutella96 bebeğin iyidir inşallah canım 🙏🙏 benim doğumum suni sanciyla başladı 12 saat sürdü akşam eve gitmedi seni dogurtmadan gitmem diye yemek bile yemedi..bende şaşırdım sen öyle diyince
Nutella96 Merve_benn gayet iyi 1 yaşını geçti , bilmiyorum valla kötü gününe denk geldim sanırım ama bence profesyonel biri degil eşim avukat dava açtık zaten kendisine