heragirl Arkadaslar sizde de son trimesterde kasıntı var mıydı beyaz cıkıyor alerjik gibi kendi kendini söniyor altta iç bacaklarda vs tüm her şey temiz sonuclar cildiye hamilelikten kaynaklı olduğunu söyledi nasıl rahatlarım sizde de vae mıydı çözüm nedir
Sevdece heragirl 29.haftadayim bende de cikti tahlil verdim bugün sonuc alicam. Ayak bileklerimde başladı gobegime kadar cikti hızla. Kırmızı kırmızı uzun tırnak izine benzer izler çıkıyor hafif kaşınıyor daha çok tahriş olmus gibiyim. Aşırı kuruluktan olabilir diye düşünüyorum kendimce. Nemlendiriciler kurtarmıyor ama biraz yumuşatıp rahatlatıyor. Bir de kullandığım bir ilacın yan etkisi olabilir diye düşünüyorum
Noyimommy heragirl ben de 30. Haftada gebelik ürtikeri olmustum her yerimde kırmızı kabarık alerjik lekeler olmustu alerji için serum takmak istediler ama ben istemedim üç gün boyunca kaşındım resmen sonra azaldı söndü maalesef gebe olduğumuz için çok ilaç ta veremedi doktor ılık duş bol pamuklu giysi önerebilirim eğer ürtikerse
milena1602 Sevdece çatlak oluşuyor diye kaşınıyor. Kasidikca çatlaklar artacak. Kasimamaya çalışın. Bol bol nemlendirin
milena1602 Sevdece o uzun kırmızı izler zamanla beyazlasip çatlak olarak kalıyor. O yüzden bol su için ve bol bol nemlendirin. Nemlendirmeye çok daha erken başlamanız gerekiyordu aslinda
Sevdece milena1602 nemlendirmeye başlayalı çok oldu zaten ama çatlak olayı değil bence ya çatlağın nasil oluştuğunu izini vs biliyorum bu daha farklı bir durum. tahlil vermiştim simdi doktor bekliyorum
heragirl Cildiye bile bisey demedi nemlendir dedi yani kaşınıyor bir an önce hepimize şifa diliyorum Allahtan :( Sevdece