Aybars20 Regli erken mi söktürüyor acaba yoksa yerleşme olabilir mi? Devamı gelmedi şuan hafif lekelenme gibi peçede de belli belirsiz.
httccl Aybars20 benimde reglime 5 gün kala ilişki sonrası lekelenme şeklinde kanama oldu çok aldırış etmemiştim regl olucam sandım ama 2 . Günden sonra pek devam etmedi sonra hamile olduğumu öğrendim . Meğersem yerleşme kanamasıymış 🫣 sizinde gönlünüze göre olur inşallah 😊
Tecrubelianne60 Bende reglime 5 gün kala olmuştu tam regli gününde 2 gün sadece peçeteye pembe lekeler gelmişti az az 2. Gün kesilmişti meğersem yerleşme kanamasıymış inşaallah sizinde öyledir🤲🏻😍
Aybars20 Tecrubelianne60 hayırlısı olsun inşallah ama olursa süpriz olacak canım. Henüz düşünmüyordum çünkü 2. Gebeliğim olacak oğlum tam 2.5 yaşında zor bir çocuk araları 4-5 olursa ancak mental olarak yetebilirim diye düşünüyorum . İlk defa böyle oldu burada böyle görüyordum ben de sorayım dedim 🙏🏻 Ne zaman test yapmam gerekiyor peki reglim gecikirse mi ?
httccl Aybars20 benim bir gün geçince kaset test yaptım pozitif görünce gidip kan verdim 4600 çıktı beta . Sizde bir gün gecikme yaşarsanız mutlaka bi test yapın
Aybars20 httccl senin de böyle pembe miydi ben de tuvalete gidince fark ettim pembeydi ama devamı yok şuan ped koydum hafif lekelenme var devamı yok