merve__12 Meyve yedim biraz hızlı yedim galiba çok başım döndü sonra bi tansiyon ölçiyim dedim normalde küçük tansiyonum 6-7 çıkardı 5 çıktı 10/5 normal mi acaba baş dönmem falan yok şuan ama yükselmiyor
eslem2121 merve__12 tuzlu ayran iç cnm tansiyonu yükselten şey tuzdur tuzlu şeyler tüketebilirsin ekşi şeylerden uzak dur ama
TKumsall ylnydgd benim 5e 2 olan tansiyonuma da bı tane doktor normal dedi bidaha gitmedim diğer doktor nerden almış diplomasını demişti
merve__12 ylnydgd ilk defa olunxa biraz panik yaptım açıkçası benm normalde hastanede falan hep bi koşuşturma olduğu için 8-9 bile çıkıyor ama evde 6 çıkardı genelde
Brna-34 merve__12 benimde düşüktü tansiyonum doktor normal olduğunu söylemişti bol su iç diyordu ve tuzlu ayran ve baş ucunda hep tuzlu kraker olsun derdi 5 ayıma başımı kaldiramamistim başım çok dönüyordu
ylnydgd TKumsall 5 düşük olsa bende bi etkisi olurdu bi baş dönmesi bayılma vs ya da 26 haftadır doktor söylerdi. Sizcesinden ziyade doktorcası daha önemli :) 26 haftadır normal dedi
myangelson merve__12 eğer herhangi bir etkisi yoksa normal sayilir. Baş dönmesi ağrısı vs yaparsa hafif tuzlu ayran için. Düşük tansiyondan korkmayın yüksek tansiyondan korkun. Çok fazla düşerse eğer dediğim gibi tuzlu ayran için hemen toparlıyor
[silindi] merve__12 hamilelikde düşük tansiyon sık sık yaşanıyor ve düşük tansiyon sağlıklı kabul ediliyor. Bende aynı şeyleri yaşıyorum doktorum endişe etme dedi. Sadece ani hareket etme. Aç karnına ayakta dolanma karnın tok olsun. Çok sıcakda filan durma oda baygınlık hissi yaratıyor