cerraha Merhabalar, 4+1 yani daha çok yeni gebeliğim 🤗 Bebek için faydalı neler tüketiyorsunuz merak ediyorum ☺️
busra34__ cerraha merhaba ben kahavltıda yumurta tüketmeye özen gösteriyorum başlarda midemi bulandırıyordu sonradan düzeldim sık sık kuruyemiş yiyiorum kilo aldırdığını düşünüyorum badem ceviz kaju fındık değişiyor meyve olarak da şeker sorununuz yoksa muz ve elma bence işe yarıyor bende zayıfım o yüzden biraz kilo aldırıcak şeyler tüketiyorum şuan kilosu iyi dedi doktorum bir de ara öğün mutlaka yapıyorum çok aç kalmıyorum kuruyemiş vs yiyiorum bir tane havuç yiyiorum bazen bol bol su içmenizi öneririm et ürünleri de önemli kan yaptığı için yoğurt ve süt de tüketin günlük mutlaka balık özellikle tüketin sevmeseniz bile çok önemli bakalım 19+3 den selamlar😅 açlık şekerim olduğu için fazla tatlı şeyler yemiyorum şekerinize şimdiden baktırın derim ona göre diyet yapın
Nisanmomy cerraha hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin. muz, kaşar, yumurta, kabak çekirdeği, kefir,avakado, ceviz tüketmeni tavsiye ederim
cerraha busra34__ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍😍 çok teşekkür ederim bilgilendirme için, ben de zayıfım ilk aylarda çok kilo almadan sağlıklı beslenme niyetim var, beslenme düzenimi değiştirmeden içine daha yararlı besinler koydum sadece. Umarım benim için de faydaları olur söyledikleriniz 🌸
busra34__ cerraha inşallah zaten doktorunuz kan tahlileri istiycektir onun neticesinde bir düzen oluşturursunuz bende açlık şekeri yüksek çıktı mesela o tahlillerde şuan diyet yapıyor sık sık besleniyorum tatlı tüketmiyorum normalde çok severim çok zorluk yaşıyorum mesela doğal şekerli şeylerle dengeliyorum buğday ekmeğine vs geçiş yaptım yiyemem dediğim ekmeği yiyiorum😅53 ile hamile kalmıştım 55 kiloyum 2 kilo almışım 4.ayımızdayız şuanlık iyi bence bundan sonra nasıl olur bende bilmiyorum ilk hamileliğim😅iştahın son aylarda arttığını söylediler bebek de hızlı kilo alıyor tabi bu süreçte biraz kilo almak normal
cerraha busra34__ yaa benim de ilk gebeliğim 🥹 tahlil verdim 2 kere, değerlerimi çok beğendi doktor sadece folik asit başladık. Ancak gebelik çok erken olduğu için alttan ultrasonla bakılması gerekti, onu da ben istemedim o yüzden bi hafta daha bekleyeceğim keseyi görmek için 🥹
busra34__ cerraha iyi yapmışsınız bu süreçte dikkat edin 12 13 . Hatta 14 haftaya kadar ağır bir şey kaldırmayın baza mesela ağır işler yapmayın kendinizi yormayın dinlenin uzanın bende 5 haftalıkken hastanede kesede gördüm 1 hafta sonra 6 haftalıkken de kalp atışını duymuştum çok güzel bir his sağlıkla kucağınıza alın inşallah şuan 19+5 olduk şükür riskli biraz benim hamileliğim rahim ağzı uzunluğundan dolayı bir de kanamam oldu o yüzden yatıyorum genelde dikkat edin sizde ilk 3 ay özellikle dinlenin
cerraha busra34__ çok çok geçmiş olsun, umarım sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza 🥹 çalışıyorum ben de öğretmenim o yüzden daha çok ayakta oluyorum maalesef ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum