Postmodernmom Selam kızlar bugün 30+2 günlük olduk ve bugün beyaz kremsi akıntıda artış hissediyorum sizde de öyle mi erken doğum riskim olunca her şeyden korkuyorum sürekli doktoruma bişeyler sormaya da çekiniyorum.
rabisimm Postmodernmom bende 30. Haftamdayım ve nerdeyse gebeliğim başından beridir var beyaz akıntım erken doğum riski sebebiyle bende tedirgin oluyorum her muayenede rahim ağzı uzunluğunu soruyorum gayet iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden pek takılmıyorum artık
zeyyynep bugün bizim 29+4 ama bende de akıntı oluyor bu aralar biraz daha sık, doğum yaklaştığı için oluyormuş sanırım önemli olan kokusu rengi vs
zeyyynep yasemin110421 akıntı zaten her sağlıklı kadında olan bir şey (olmuyorsa sağlıksız demek değil) sadece hamilelikle beraber artan hormonlardan kaynaklı biraz daha artış oluyor.
Senacanblt_ yasemin110421 benim gebeliğimin başından beri var şuan 30+4 deyim beyaz renkte benimki ama kokusu falan yok
zeyyynep yasemin110421 beyaz/ şeffaf/ hafif sarımtırak olabilir ama yeşil, peynir gibi kesik kesik ve kokuluysa doktora gitmeniz gerekir yapışkan olabilir
zeyyynep yasemin110421 benim de ilk gebeliğim bazı zamanlar hiç olmayıp bazı zamanlar artış sağlayabilir bu tamamen hormonlarla ilgili içinde kan kırmızısı ya da pembe kan gibi gördüğünüz zaman da muhakkak doktora gidin
Ecemmnaz Benim de beyaz akıntım arttı ve bazen çok minik ıslaklık geliyor 28+6 zaten hastanede yatıyorum rahim kısalması sebebi ile. Doktorlar normal dedi beyaz akıntı
gizorun Beyaza veya şeffafa normal diyorlar. Önemli olan sarı, yeşil veya akıntının içinde kan olmaması. Benim mesela sarı geldi hemen bildirdim doktora kültür aldı mantar olmuşum. İlaç kullandım bi dahaki kontrolde bakacak bitti mi diye
gizorun yasemin110421 kaşıntım çoook arada da olsa vardı :( ve resmen içerde bi yer kaşınıyordu. Koku yoktu sanırım fazla ilerlememiş olmasından