esilaceranduman amin saolun ♥️ doktorumdan çok memnunum. Ki ilk başlarda kanama alanlarım vs vardı süreci çok iyi yönetti hem tedavi anlamında hem bizim psikolojimiz anlamında. Çok babacan biri, klinikteki diğer çalışanlar da gerçekten çok ilgililer. Bahsettiğiniz doktora sedat hocadan önce bir defa gittim ve devletteki cihazda bile gördükleri bebeği, kanama alanını göremedi. Zor bela saçma sapan tavırlarla gördü bebeğimi. Sonra da kanama alanı olmadığını söyledi.Devlette verilen ilaçları kullanmama gerek olmadığını falan söyledi ama o kadar garip bir tavrı ve değişik lafları vardıki asla güven vermedi. Kendisine güvenseydim muhtemelen bebeğimi kaybedecektim çünkü bir değil birden fazla kanama alanım ve ciddi riskim vardı. Allah sedat hocadan razı olsun devlette düşük yapacaksın diye çok korkuttular beni ama sedat hoca hep çözüm odaklı ilerledi, bu süreçte aklımızda soru işareti bırakmayarak güvenle ilerlememizi sağladı. Hatta o hanımefendinin kliniğinde kayıtta eşimle benim mesleklerimiz sorulurken sedat hocanın kliniğinde herhangi bir hastalığımız var mı diye soruldu. Buradan bile farkları belliydi… birde sonradan çevremizden birçok kişiden benzer şikayetler duyduk kendisiyle ilgili. Rabbim işinin ehli merhametliye denk getirsin