Halise27 Altı üstü bir çanta ama 2 saattir bakıyorum. Bebek arabasi puseti falan gri aldim ama anne bebek çantası olarak krem hosuma gitti yorumlari da cok guzel olumlu.Alsam cok mu sırıtır renk olarak.Griye illa gri çanta mi almam lazim acaba?
yorgunannis Halise27 yok ne alaka hangisini beğendiysen onu al bende bakıyorum aslında fotosunu atabilir misin?
Blueeberryy Halise27 kendimi gordum😂 1 ay anne bebek cantasi baktim en son aldim ve agir diye kullanmadimda🤦😂
Halise27 yorgunannis fotograf atmayi cok beceremiyorum ama trendyol dan Lui baby markasi.Bakıp dönebilir misiniz bana guzel mi sizce krem.Aynı markanin grisi var ama bin tl pahali geliyor daha alacak bir ton ihtiyaç var.
Halise27 Blueeberryy 😄😄daha hafif baska modelde de var ama klasikler daha mi kullanisli karar veremedim.
Blueeberryy Halise27 mcd bag aldim Surekli reklam Cikiyodu klasik modal sonra gittim naylondan okul cantasi gibi bisey aldim hafif olsun diye 😂
Halise27 Blueeberryy popüler kültür kölesi olmak tam da ben😄zaten 1.50 minyon tipliyim o çantayı tasiyabilir miyim ona bile emin degilim😄😄
Zeyelif Defactodan çok bölmeli sırt çantası aldım mis gibi. Anne-bebek çantaların görüntüsünü sevmiyorum. Skip-hop markası hariç😀