nars Haftamda ultrasona girdiğimde doktora sürpriz olsun kâğıda yazar mısınız dedim kız yazmış ama ben baştan beri erkek hissediyordum. Bulantım olmuyordu ve tatlı yiyordum hep sizce yanılma payı var mı ve yanıldıysa detaylı ultrasonda cinsiyet net belli olur mu
powerpuffgirlss nars 17. Haftada cok yanilcani sanmiyorum ama benimkide kiz ve ayni senin gibi tatli yiyodum
edaabykl nars bende tam tersi olmustu oglumda tatlidan nefret ettim ve cok bulantim ve kusmam oldu oglusum oldu 😂 simdi yine hamileyim bundada bulantim yok denecek kadar az ve tatli cok yiyorum inşallah benimde bir kızım olur 🫣😂
1Ogretmen_anne nars Bence bulantı veya tatlı yemek cinsiyeti belirlemiyor canım birde 17 haftalıkken p*pi gözükürdü eğer erkek olsaydı. Ama yine de içinizde bı şüphe varsa detaylıyı bekleyin orda daha net çıkar ortaya.
Fuunndaaa nars yeme içme ile alakası çok yok ilk hamiligimde kızdı sürekli tatlı yiyordum ve karnım top gibiydi herkes erkek diye tahminde bulunuyordu, şimdide kız bebekler bekliyorum bu seferde sürekli ekşi yiyorum önceki hamililgimden bambaşka geçiyor bu hamileligim her hamilelikte değişken bir durum içme alışkanlığı
nars Benim içinde kız erkek aşk fark etmiyor sadece çok erkek hissediyordum hatta çevremdeki herkeste öyle o yüzden bir acaba mı dedim teşekkür ederim arkadaşlar🌸
Dinolisoo 17 haftada yanılma zordur tabi ama yinede detaylıyı bekle nadirende olsa detaylıda değiştiği olur. Ama kendini erkek diye şartlama. Hissiyat yanıla bilir yani.
silabayy Yeme içmeyle hiç alakası yok inanın ayrıca erkek bebek 17. Haftaya kadar çok net belli ederdi bebeğiniz sağlıkla gelsin önemli olan bu :)
bilgedenizokaribal nars bulantı, ne canının çektiği, kese-karın şekli.. bunlar bilimsel gerçekliği olmayan saçma batıllar. O haftada doktorun dediğinde bir yanılma yoktur. İyi kalpli, sağlıklı, mutlu bir bebek olsun yeter. Sağlıkla kucağına al 🙏🏼
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI nars yediklerinle hiç alakası yok cinsiyetin çevremde bütün çocukları aynı cinsiyet olup farklı şeyler yiyenler gördüm. Detaylı ultrasonu bekle yinede en net orda belli olur
TKumsall nars bende ilk gebeliğimde hep kız hissediyodum erkek çıkmıştı ikinci de bu sefer kesin kız dedim öyle de oldu benimki histen ziyade istekti galiba 😅
Zeynepefem nars sizin hislerinizle olacak bisey degil bu . Doktor ne dediyse doğrudur bulanti tatlı bunlar cinsiyeti belirlemez. Ayrıca benimde bulantim olmadi ve hep tatlı yiyorum bebegim de kiz .
Annee41 nars Gram mide bulantısı yaşamadım ve hamileliğim boyunca hemen hemen sadece tatlıyla beslendim Çok şükür minik kızım yanımda uyuyor😇 Hee ayrıca karnımda sivriydi🫣 Hurafelere inanmayın derim
yasarceyda12 nars belirtilerin uzaktan yakından alakası yok canım hem kıza hem erkeğe hamilelik yaşamış biri olarak belirtilerim ikisindede aynıydı ben kusma vs hiç bekirtim olmadı elhamdülillah normal hayattaki gibi günlük yaşantıma devam ettim sadec kızda ek olarak çikolata tatlı yeme isteğim oluştu ve ben tatlı düşkünü asla değilimdir tek farkım buydu ama bunuda brlirti olsrak görmüyorum aynı şekilde erkeğe hamile olupta tatlı yiyen çok
babymom2026 nars Bulantı tatlı alakası yok bence. 17 haftada değişmez bence artık bende haftaya detaylıya gideceğim bebeğime 15+5te yüzde yüz erkek dedi doktorum bugün 19+4ken başka doktora gittim oda değişmez bu dedi önemli olan sağlıkla gelmesi bence