Kızlar selam. Yeni yazmaya fırsatım oluyor. Sonrası negatif dedim çünkü bebeğim 10 gün kadar yenidoğanda kaldı. Onun dışında doğumla alakalı negatif bir süreç yaşamadım. Son günlerde zaten ara ara sancılarım oluyordu. En son 24 Ekim akşamı 37+1de sancılar düzenli olunca hastaneye gittim ama gitmeden duşa girdim o biraz şiddeti hafifletti. Doktorum sezaryene almak için yeterli ama biraz daha bekleyelim dedi. Ertesi gün kontrolüm vardı zaten eve döndüm. Ertesi gün sabah yine sancılarım başladı. Duşa girdim yine hafifledi. Öğlen kontrole gittiğimde çok az sancım çıktı ama kontrolde doktorum eski sezaryen yerimde bi yerden incelme başladığını gördü. Bekleyemeyiz artık dedi acil yatış verildi. İlk doğumum aksine bunda korku vardı. Büyük oğlum da çok hastalanmıştı gece aklım onda kalmıştı. Biraz da erken olacağından sanırım. Spinal yapıldı ameliyata başlandı bi ara tansiyonum düştü hissettim hemen anestezi doktoruna söyledim evet takip ediyorum şimdi ilaç yapacağım dedi. Bi ilaç yaptı ve ondan sonrası çok kolaydı. Baya sohbet muhabbet ederek geçti. O arada oğlumun muayenesi hazırlanması bitti yukarı götürdüler. Benim işlemlerim devam etti ve arkasından beni de yukarı aldılar. Oğlumu biraz yanımda tuttular ama takipnesi var daha fazla yormamız doğru değil yenidoğana alıyoruz dediler ve götürdüler😞 sonrasında benim uyuşukluklarım geçti üzerimi giydirdiler ilk yürüyüşümü yaptırdılar tabi ağrılıydı ama dayanılmayacak gibi değildi. Sonrasında gaz çıkarma vs durumları oldu zorlanmadım. Ertesi gün daha kolaydı ama oğlumun daha hastanede yatacağını öğrendik ve benim lohusalığım o dk bitti. Taburcu oldum ama sürekli hastaneye gidip geldim hiç yatmadım. Zaten çocuk hastanede diye kendi acılarımı duymadım. O süreçte hızlı şekilde iyileştim. 10.günde oğlum taburcu oldu. Şimdi ikimiz de gayet iyiyiz ☺️