athena1 svgnn ay evet bu kangruyu ben de almak istiyorum araştırayım iyice bir de bu evde kullanan kangurularda var şu şal şeklimde bağlıyorlar ya çok kullanışlı diyorlar
svgnn athena1 uygun bulursan haber verir misin :) evet sling trendyolda görmüştüm hangi markanın iyi bilmiyorum ama bakmak lazım
athena1 kartanesi___ göğüs pompası çok pahalı ürünlerde uygunlarda vardı dedim lamsinoh falan alayım fiyatı yüksek olmasına rağmen beğenmeyenler varmış geçen bir influencer göğüs pompası paylaştı araştırdım baya bir uyguna aldım piyasada var ama düzgün olanı pek az var iyi araştırmak lazım
athena1 ozgesbaby_ katlanır olanları çoğu kişi memnun ben daha almadım .Cinsiyet erkek sizinki nedir sağlıkla doğsunlar inşallah 💓
athena1 Bademlilokum ay teşekkür ederim hepimiz için inşallah💓Ne güzel bitirmişsiniz artık keyfini çıkartın sürecin 😁
Sayke athena1 27.haftadayım. Bugün doktorumla konuştum ben. Sezeryan istiyorum çünkü bebek şimdiden biraz iri. O da nasıl istersen öyle yaparız ama 30.haftaya kadar netleştirmeyelim düşün dedi.
Yazmelegi_ athena1 yarın 24 oluyorum🌸 şubat sonu gözüküyor. Kızımdan kalan ortak kıyafetler eşyalar var onları kullancam besik vs hepsi var yani. Ekstra hastane çıkışı ve biberon tırnak makası vs alicam onun harici hersey tam❤️
asenazeynep athena1 Mart sonu gözüküyor uygulama göre canım ama ne zaman gelir nasıl olur bilmiyorum, ben se hiçbir şeye başlamadım. Önümüzdeki hafta detaylıya gireceğim ve sanırım ondan sonra başlayacağım gibi🫠