Selamlar herkese ben yarın 31 hafta oluyorum Allahın izniyle bu ikinci gebeliğim ikinci oğluşumu bekliyorum ❤️ 5 haftada kanama ile başlayan gebeliğimde neler geldi neler geçti anlatsam roman olur . 14 haftada kanama ile tekrar hastanede yattım sonra çok şükür geçti gitti derken 22 haftada suyum gelmeye başladı hastanede yattım çıktım sonrasında full evde yatmaca mecburen . Kendim hemşireyim uzun süre yenidoğan yoğun bakım hemşireliği de yaptım sorularınız varsa cevaplarım valla bacılar bazı konularda bilmek mi daha iyi hiç bilmemek mi bilemedim desem yeridir 😅 30 haftayı bi geçsem diye gün saydım resmen ama şükürler olsun yarın 31 haftaya giriş yapıyorum . Kafam da rahatladı haliyle suyum gelmeye devam ediyor bakalım bizim pıtırcık nereye kadar durabilecek içerde . Birkaç haftadır yavaştan hazırlıklara da başladım sanırım hamileliğin en zevkli kısmı da hazırlıklar 🥰 siz neler yaptınız anlatın bakalım . Yıkama ütüleme safhasına geçtiniz mi ?? Emzirme ile ilgili de sorularınız varsa cevaplayayım dertleşme postu açtım konu fark etmez dökülün bakalım 🤭😅😅😅