London2334 canım ben 13 kasımda girmiştim doktora 12 mm idi diğerleri daha küçüktü rahim kalınlığım 4mmidi doktor banada bu ay zor gebelik dedi bir de ondan önceki ay kimyasal gebeliğim olmuştu onun kanaması başlayınca reglinin ilk günü sayıp 5.gün letu başlamıştık kanamam ufak ufak devam ediyordu ondan inceydi rahim doktor duphaston ve estrofem verdi pazartesi gel dedi çalıştığım için kendi hastanende baktır dedi orda baktırdım pazartesi günü yani ayın 17sinde yumurtam 17 mm olmuştu diğerleri 15 mm ve 13.5 mm idi rahim kalınlığıda 10.5 mm olmuştu çok güzel kalınlaşmış dedi bizim doktorlar. Kendi doktoruma yazdım o da çok iyi dedi salı öğlen iğneyi yap dedi bende 18 kasım öğlen iğneyi yaptım. 19 kasım gece ilişki ve 20 kasım akşam üstü tekrar ilişki oldu bekliyorum bugün iğneden sonraki 7.gün bakalım. Ekim sonundaki kimyasaldan sonra hiç beklemeden onun kanamasıyla letuya başlamış olduk. Duphaston ve estrofemi içmeye devam ediyorum doktorum 3 aralıkta beta baktır negatifse ilaçları bırak regli olmayı bekle regli olursan 5.gün tekrar letuya başla dedi. Pozitif görürsen ilaçları içmeye devam et haberleşelim dedi