Pgtbebek Merhaba, arkadaşım Rus salatası yapmış içine biraz mayonez koymuş. Bende unutarak 2 yada 3 kaşık kadar yedim.36+5 haftalık hamileyim bişey olmaz değil mi?
kimchikimdi Pgtbebek Ben yiyordum askim baya baya hemde Fast foot yerken de yiyordum iyiyiz şükür 😂 Asiri olmadığı sürece bir şey olmaz afiyet bal şeker olsun 🎀
ghostty Pgtbebek mayonez hazır pastörize mayonezi falansa bir sey olmaz. Ev mayonezlerinden kaçının diyorlar. Ben de geçen haftalarda hamburger yedim içinde çok az mayonez vardı. Bir sıkıntı yaşamadım🙏🏻 Ama yememeye dikkat ediyorum ben de.
ezgi3452 Pgtbebek Market mayonezleri vs o kadar kötü değil diye biliyorum belirli oranda tuketebiliyoruz. Direkt evde bizim anında yaptığımız ve tukettigimiz mayonezler yasak
Pgtbebek ghostty bende yemiyodum ama bugün unuttum yedim. Allah’ım korusun 🙏 teşekkür ederim sizede 🌺
ghostty Pgtbebek gebelikte bazen insan unutabiliyor. Ben de o kadar açtım ki aşırı güzel gelmişti nasıl yedim bilmiyorum😂 Rica ederim, sağlıkla gelsin bebeğiniz az kalmış🥰
yourpariah canım marketteki mayonezlerin hiçbirinde çiğ yumurta yok onlar pastörize ediliyor merak etme ben sürekli yiyorum valla mayonez😂 ev yapımı mayonez dışında yiyebilirsin yani arada bir
kubos_ Pgtbebek bende hamileliğimin başından beri çok fazla olmamakla beraber tüketiyorum. Pastorize edilmiş oluyorlar zaten hatta özellikle içeriğini okuyorum pastorize edilmiştir yazıyorsa tüketiyorum. 38+3 m bende
Pgtbebek Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ❤️ yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🥰
1aleynax Yok canım olmaz haftan ileri zaten ilk aylar çok riskli oluyordu diye biliyorum bende yedim patates yanında da falan
Bykessra Pgtbebek kız nolacak beni hamburgerin yanında götürüyorm ayda bir iki Kez 😂 çok kasma dikkat et ama canının çektiği şeyleri az da olsa tüket tadını çıkar hamileliğin
zehraulger3838 Pgtbebek bı zararı oluyormu ki ilk defa duydum ben geçenlerde 3 tabak yedim eltimde çokta severim 🥺