eliff6_3 Gebelik testi yapıyorum bir saat üstünden geçtikten sonra ikinci çizgi netleşiyor gebelik mi degilmi
QueenBahar_ eliff6_3 ben test yaptım bişey çıkmadı sabah baktım silik var hamileymiş silik gebelik yeni oluşmuş demek
fasulyetanesiii eliff6_3 eliff6_3 bugün benim de yarım saat sonrasında silik çizgi çıktı arkadaşım doktor ona sordum kaset testlerin 20 25 dk ya doğru sonucu verdiğini söyledi kan vericem sabah
powerpuffgirlss eliff6_3 testin markasi ne bazilari kuruma cizgisi cikartiyor laboquick bende kuruma cizgisi cikarmisti
2prensesannesiiii eliff6_3 böyle kuruma çizgisi olmaz pembeleşmiş çizgi bi kan verip netleştirin isterseniz var gibi test bozuk değilse var
emine717_ eliff6_3 attığın ilk test bozuk canım benim ama ikinci testte baya net çizgi var kafanda soru işareti kalmasın kan ver bence günün gelmiş miydi ya da günün ne zamandi
Deniiibayyy eliff6_3 kuruma çizgisi pembe olmaz bebetime bende hiç çizgi çıkarmadı bembeyazdı. Kan verin, hayırlı olsun 🤍
emine717_ eliff6_3 geç yumurtlama olmuş olabilir geç yumurtlama olduysa eğer yunurtlama ne kadar geciktiyse adet usresi de o kadar gecikiyor
Cicek1 eliff6_3 bence hemen gidip kan testi vermelisin zaten on gün geçmiş canım inşallah hamilesindir