zehea serikli ben 16 haftayım hala devam ediyo sabah bulantılarım hatta aksaö bile olabiliyo eski halimi özledim ne zormus hamilelik hiç böyle tahmin etmezdim mecbur 9 ay çekicez
ozklay serikli Trimester’i yaşayan biri olaraktan geçiyor bunlar, ilk gebeliğim ve ilk trimisterde aynı şekildim ama ne hikmetse kilo aldım xbsbanxnsnanx
happybusey nur0633 canım prilam yazmıştır diye düşünüyorum korkucak bişey yok %80 i o ilacı kullanıyor zaten bende kullandim
happybusey ayyce45 canım herkesin hamileliği bir olmuyor maalesef genellikle 2. Trimester daha rahat olur bende sadece koku hassasiyeti ile halsizlik kaldı sende takviyeleri kullanıyorsun dur umarim
happybusey ayyce45 bu arada benimde Kasık ağrılarım oluyor hatta bazen uyanıyorum bile tuvaleti saymıyorum bile kaçıncı haftada sin bu arada benimki de hesaplamama göre marta denk geliyor çünkü
happybusey ozklay evet kızım olucak inşallah %90 dendi inşallah detaylı ultrasonda değişmezse bu şekilde yaşayan çok kişi varmış 😂
beautymom serikli bende 12+4 haftalığım hamileliğin boyunca hep midem bulandı kusmadım ama kokusundan görüntüden rahatsıs oluyordum şuan arada canım çekip yiyorum çok şükür kilo da verdiydim bi geliyor bi gidiyor şişkinlik çok var o mahvediyo beni ya
Melike3506 serikli 10+3 haftalığız bizde nasipse doğum haziranda en başından beri ne mide bulantım ne kusmam oldu sadece iştahsızlık vardı. Az kesimden olan şanslı gebelerdenim 😊 yavaş yavaş iştahım da normale dönüyor gibi 11. haftaya girince 2 li tarama için kontrole gideceğim
asiye121 İlk 6. Haftam bugün bitti kasık ağrılarım vardı ama sık sık değil doktora görüneyim dedi kese var bebek var geçen haftaya göre gelişmi de var 3-4 gün bekle kalp atışı yok olmazsa aldır dedi. Alttan muayene yok
tugba0305 asiye121 bence hemen aldırmayın geç döllenmiş ve bebek küçük olabilir.ne kadar basit hemen aldır diyorlar ya bence bu kararı iyi düşünüp verin son dk kalp atışı duyan çok kişi var
nurbeyzz Kızlar selamlar bende 5+1 haftamdayım. Bugün keseyi gördük fotoğrafını ekliyorum yorumlar mısınız? Kese içinde hafif bi gölgelenme gördüm embriyo veya yolk kesesi olabilirmiş [https://mutluresim.com/images/2025/11/17/XYU9W0.jpeg](https://)
eminebeyzaa esralgn 15+3 de erkek,16 da kız,16+6 da erkek 18+2 kız denildi , cuma günü detaylı ultrasonum var o zaman kesinleşecek inşallah
tugba0305 sentinuss 14+2 deyim mide bulantısı yüzünden 6 kilo verdim ama inan özenilecek birşey değil hayatı sorgulatıyor acillerde gezdim kaç kez ve insanlıktan çıkıyorsun resmen