serikli 7.5 teyim doğum Haziran da kısmetse midem kötü sabahtan beri açım ama yemek canım hiç istemiyor kusmuyorum aslında ama çok rahatsız ediyor yemekler hele bide kokusu
hd_d serikli 8+1 im dogum allah izin verirse benimde haziranda ama benimde yemek yiyesim yok şükür migde bulantım yok ama yemek yemekte istemiyorum kokusu falan rahatsız etmiyor sorun konusunda değil iştahım yok yani anlamadım 😅
Busyusad serikli benimde ilk gebeliğim doğumum nasipse inşallah mayısta ben 13+3 teyim ama hala geçmedi bulantılarım Allah yardımcımız olsun gerçekten çok kötü bişey açsın yemek yiyesin gelmiyor miden bulanıyor ama kusma yok tuhaf bişey oluyor ya
ayyserella serikli bende 8+4 üm bulantım olmadı çok şükür, kendimi iyi hissediyorum..sadece yemek yiyeceğim zamanlar bi yiyesim gelmiyor iştahım kapandı, nasıl geçecek bilmiyorum . haziran sonu gözüküyor nasipse doğum inşallah sağ salim doğarlar
sym_yc Busyusad aynı beni anlatmışsınız ama benim 13 te geçti şu an 13+5 bir haftadır iyiiym elhamdulillah darısı başınıza
sentinuss Ben de 11+3 üm şişkinlik hariç başka şikayetim olmadı. Bazen mide bulantısı olup kilo verenlere özenmiyor değilim 🤭
Sonek sentinuss bende de gaz ve şişkinlik çok olmuştu tek çözüm yolum günde iki litre su içmekti. Aşırı rahatlatmıştı
tugba0305 sentinuss 14+2 deyim mide bulantısı yüzünden 6 kilo verdim ama inan özenilecek birşey değil hayatı sorgulatıyor acillerde gezdim kaç kez ve insanlıktan çıkıyorsun resmen
eminebeyzaa 20+5 deyim bulantılarım yeni gecti ilk başlarda felaket kötüydü herşeye kusuyordum 2. Trimester daha rahat oluyor
nur0633 serikli 7+2 benim de son beş gündür çok aşırı mide bulantım var doktor ilaç yazdı fakat kullanmaya korkuyorum🥹
happybusey nur0633 canım prilam yazmıştır diye düşünüyorum korkucak bişey yok %80 i o ilacı kullanıyor zaten bende kullandim
Sonek Benimde ilk gebeliğim şubatta doğum nasipse. Ben fazla bulantı yaşamadım ama bazı şeyler yaparak aşırı bulantımı engelledim. Sabah uyanır uyanmaz mideniz boş kalmasın kahvaltıya kadar. Tuzlu kraker mutlaka başucunuzda bulunsun ondan atıştırın. Aç kaldıkça bulantı artıyor. Birde her gün bir fincan taze zencefil çayı iyi geliyor mideyi bastırıyor. Tabiki bu tarz çayları doktorunuza sorarak tüketmek daha doğru olur.
sentinuss Sonek Ben de onu yapmaya çalışıyorum ona rağmen yine de oluyor ama su gerçekten hafifletiyor
zfrnemos serikli benımde ılk gebelıgım 14+3 nasıp olursa mayısta dogum inşallah saglıcakla kucagımıza alırız. En basından berı mıde bulantısı var ve baya zor durumdayım bu konuda doktorum ılac onermıyo dogal surecı tamamla dıye
aozturk zfrnemos merhaba benimde gün olarak tam aynı sizinle cinsiyet öğrendiniz mi Çin ve maya takviminde erkek çıktı benim
bkt99 Benimde ilk gebeliğim 27+5 haftalığız şubat başı doğum inşallah hiç böyle bilmezdim hamileliği bünyem çok hassaslaştı alerji oluyorum her şeye burnum hep tıkalı…
Miillena bkt99 aynıyız şuan hafta ve gün olarak aynı gün doğurabiliz 😂 gerçi benim erken olacak diye hissediyorum ama bakalım.
Sayke bkt99 bende 27deyim. Şu zamana kadar heralde bikaç gün burnum açık gezdim. Ağlıyorum artık nefes alamıyorum diye sinirimden
ghostty serikli ilk gebeliğim 11+4 üm şuan. 6-9 haftalar arası korkunçtu mide bulantılarım. Şuan hafifledi ilacı bıraktım. Açlık bulantım var sadece geçer diye bekliyorum🥹
gizem0906 ghostty benimde 11+3 bugün göğüs hassasiyeti haricinde bi belirtim olmadı çok şükür ama kanama alanım var
Sarisinkiz00 Kız kardeşlerim ben çok yeniyim 4+3 bir şekilde ilerliyor ablam alttan muayeneye asla gitme 5. Hafta hatta bana kalırsa 6 da git ilk doktora dedi yaşadığı şeylerden düşük yapmıştı alttan muayene oldu o gün baya kan gelmişti ve bir gün sonra bebeğini kaybetmişti bazılarında böyle riskler olabiliyor bana gitme dedi henüz doktora gitmedim sizce ne zaman gitmeliyim sizler ne düşünüyorsunuz
minikkalbinaneysi Sarisinkiz00 ben ilkinde 5.haftada gittim kese boş kürtaj yapalim dediler hayır bekliycem dedim 10.hafta başka hastaneye gittim 2.gebeliğim şuan aynı şeyleri duymak istemediğim için 7+2 de gittim hamdolsun hersey yolunda 🤲🏻 10+5ten selam ederim 🥳
ghostty Sarisinkiz00 ben 5+2 ve 7. haftalarda gittim ikisinde de alttan muayene oldum. Daha sağlıklı ve net bir görüntü için alttan olmuştu . Zaten ultrason probunu sonuna kadar sokmuyorlar normal muayene gibi. Ucundan bakıyorlar ama siz bilirsiniz tabii. Sonra zaten hep üstten oluyor muayeneler.
serikli Sarisinkiz00 bana da aynısını dediler diye 6+2 de gittim doktora bakmasına gerek kalmadı oyuzden ama bende şikayet yoktu eğer sende de hafif kahverengi akıntı briaz kaşık sancısı dışında bir şikayetin yoksa bence sende 6 haftai bekle kalp atışı anca o zaman duyuluyor çoğunlukla bana da doktorum güzel zamanda gelmişsin demişti
brnklyl Sarisinkiz00 herkeste aynı olmaz bence tabii siz bilirsiniz yinede ama ben şuan 14+4 haftalık gebeyim bir hafta önce alttan muayene ile cinsiyeti öğrendim bu cumartesi kontrol var bir problem yaşamadım @sdkaaa kontrol konusunda bir soru sormuşsunuz devlet hastanesi genelde ayda bir çağırıyor ben kliniğe gidiyorum iki haftada bir çağırıyor yani hem hastane hemde doktordan doktora değişebiliyor
aysinnam minikkalbinaneysi Ay böyle salakça şey mi olur benim de 5+5’te göründü ne olacak yani tövbeeeee sa
powerpuffgirlss Benimde ilk gebeliğim 2. Trimestera gecince rahatliyosunuz kizlar mide bulantisi azaliyor gerci bitmis sayilmaz ama
erkekannesi1_ serikli benimde doğum Şubat sonu Mart başı ilk başlarda bende midem bulanıyor sanıyordum kusmayı deniyordum ama yok somra piskolojime bağlı olduğunu düşündüm mide bulantısını aklıma getirmiyordum getirince bulanıyordu unutunca gayet iyiydim yemek konusunda da sucuk falan midemi bulandırıyordu bende hiç yapmadım şuan et kokusu tiksindiriyor ama ben hiç oralı olmadığım için bulantı yaşamıyorum 😂