gizemli00 Kızlar ilk doğumum medicanada olmuştu şimdi doğum parası 70bin TL ve ben o parayı vermek istemiyorum üniversite hastanesine gitmek istiyorum gideceğimde inşallah bana çok memnun kaldığınız kadın doktor önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
asil15 gizemli00 evt begüm hanım çok iyi ama doğum esnasında genelde bir çok doktor oluyor hangisi denk gelirse artık
atesvesu gizemli00 bana Nazan hanımi söylediler burda 2 kere gittim özel değilde daha çok normal polikinlikte ki doktor gibi
balbebek2226 gizemli00 nazan yurtcuya gidiyorum ünv hastanesinde muayene ücreti 600 tl ben cok memnunum güler yüzlü bilgi veriyor çok ilgileniyor benimle ilgili bilgileri unutmuyor hatırlıyor takip ediyor. Medicana en son 53k demisti 70 mi olmus
balbebek2226 gizemli00 evet ücretli kısmı ayrı var ben öyle randevu alıyorum şu an 600tl ödüyoruz yılbası sonrası zam gelir dediler
gizemli00 balbebek2226 bütün doktorlar ücretli peki şey mi yatiş olursa ücretli mi yoksa ücretsiz mi doğum sonrası beni tam bilgilendirebilir misiniz?
balbebek2226 gizemli00 ücretsiz kısmıda vardır ama ben ücretli kısım hakkında bilgi aldım tek kişilik odası eşim kalabiliyor. Ücretsizde muayene olabilirsiniz tabiki tercih sizin