Nilpekan Merhaba, tüp bebek tedavisi surecindeyim. Yumurta kalitesini arttırmak için neler yaptınız. Diyetisyenle devam eden oldu mu ? Başka neler yapmak lazım
nononomolfix Nilpekan hacamat arttırıyormuş kan dolaşımınıda hızlandırıyor bilginiz olsun ve incir çok tavsiye edildi bana ama gene değilim hala
Fuunndaaa Nilpekan doktorum bana bir broşür vermişti onda incir kürü tavsiyesi vardı birde hayıt otu, 2 inciri klorsuz suda 4 5 dakika kaynatıyorsunuz incirin suyunu içiyorsunuz
Semra_ayzit Nilpekan merhaba propolis öneririm..ben tedaviye gitmeden 15 20 gün önce başlamıştım. Çok şükür 40 yumurta toplanmıştı
Semra_ayzit Nilpekan pcos vardı bende öncesinde yumurtalar hiç olgunlaşmıyordu. Tüp bebek doktorum yumurta çok fazla ama büyümüyor demişti. O yüzden tüp bebek yapmaya karar vermişti
Nilpekan Semra_ayzit hmm benim de amh dusuk. Ultrasuon da 4 5 yumurta saydı ama toplama da 2 tane toplamışlar. Onlar da biri anormal gelişmiş diğerinin de cekirdegi fazlaymis olmadi
Semra_ayzit Nilpekan hiç merak etmeyin üzülmeyin mutlaka sağlıklı yumurta toplanacak siz bu toplamadan sonra isterseniz propolis takviyesi kullanın inşallah iyi sonuç alırsınız Rabbim yardımcınız olsun inşallah transferinizin tuttuğu haberini alırız 🙏