Aby0707 Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olan varsa sevinirim ameliyat çorabı dedikleri emboli atmaması için giydirilen çorap giydiriliyor mu ilk hamileliğim sezeryan olacak saf makat geliş bebek
Kdz Aby0707 beyaz bı çorap giydiriyolar diz kapağının üstüne kadar onu mu diyousunuz acaba 10 gün boyunca çıkartma dedilerdi bana ondan bahsediyosaniz evet giydiriyolar çıkartmanı da istemiyolar hatta
mislinakus Aby0707 ben özelde doğum yaptım giydirilmedi inan ilk defa senden duydum bunu benim ayaklar gebelikte 41 numara olmuştu doğumdan bikaç ay sonra kendi terliklerimi giyebildim
Aby0707 Kdz evet Kdz diz kapağına kadar mı giydiriyorlar kayınvalidem söyledi onda yukarı kadar varmış al götür bazen bulunmuyor dedi ben de bilmediğim için şaşırdım
mom_51 Evet varis çorabı olarak geçiyor. Sebebi bacaklarda ameliyattan kaynaklı ödem oluşmaması için. Birde bacaklarda kan akışı hızlansın diye. Bende doğumda taktım hastaneden çıktığım gün çıkardım. Aşırı sıkmıştı benimki sanırım bedenini tutturamadım ben
mom_51 Eren1 bende 2 oldum. İlk özelde ikinci devlette oldum. Özeldeki giydirdi ama devletteki giydirmedi
zeyynb Sezaryen oldum doğum sonrası 1 ay boyunca çıkarttırmadılar varis çorabını. Son hafta artık yanmıştım ağustos sıcağında sadece gece yatarken çıkar sabah yataktan inmeden geri giy dedi doktor öyle de yaptım
Aby0707 mislinakus kayınvalidem söyledi bana da emekli ebe kendisi doktora daha danışmadım gidince sorucam son dakika birşeyler aranmak istemiyorum ben de
ipekmom_ Aby0707 2sezaryen oldum birisi özelde birisi devlette ikisinde de giydirdiler. Özelde olduğumda sonrasında yine inanılmaz ödem ve şişkinliğim oldu, devlette olduğumda olmadı ama ikisindede hastane verdi ve giydim
zehraulger3838 Aby0707 evet canım giydiriyolar ve taburcu olana kadar ayakta duruyor galiba ama ben 1 ay kadar taktım doktor kontrolünde sordum dotkora gerek yok artık takmaniza dedi cikarttim
Kdz Aby0707 hastanede veriyolar genelde ama yanında götürmene herkes yok bence çünkü benim biri kirlenmisti bi daha vermislerdi veriyolar yani isteyince
Eren1 mom_51 ikinci doğumdan sonra ayaklarım 45 numara olmuştu ayakblra terlıklere girmiyordu şiş şiş ödemli bılsem kendım alr giydirin derdm parayla bılgim yoktu hiç kızlar bırde sezeryandan sınra korse kuşlandınızmk karnınıza ben ılk gebeliğimde kullandım ıkıncıde kullanmadım karnım buruşuk kaldı
mom_51 Aby0707 sanırım öyle oluyor. Bide ben fazla ödemliydim kuzum doğumdan önce bacaklarım ve yüzüm aşırı şişti bunuda göz önüne aldılar sanırım