anonim51 eed21 27+3 günlük olduk kızım oluyor biberon emzik almıştım önceden bugünde iki tane hastane çıkışı, üç dört zıbın, ağız mendili , battaniye, ufak tefek şeyler aldım ama baya eksiğimiz var 🩷 Şubat 14 doğum gösteriyor bakalım hayırlısı
senaakck asenazeynep aşkım ben yeni 10 haftalık oldum çok merak ediyorummm. Kaçıncı haftada öğrendin 🥳
asenazeynep senaakck Yaaa, gözün aydın çiçeğiim. Sağlıkla gelsin bakalıım, doktorum 11. Haftamızda %80 erkek dedi sonra da gittiğimiz her kontrolde erkek dediiii💓 21 Haftalığıızz
urasserife senaakck 2 yaşında bir oğlum var şimdi 17 haftalık hamileyim kız dediler artık değişmez heralde diye düşünüyorum 🥰
asilhelen Doktor bana kız dedi 16 hafta da iki defa da sordum kesin mi diye . Evet kız dedi. Değişir mi sizce . Sürekli okuyorum böyle değişen insanları ama doktorum da öğretim görevlisi en az 15 dakika ultrasonda inceliyor bebeğin herşeyini . Özel değil ama araştırma hastanesi ve özelden bir farkı yok cihazlarda yeni.
tuuba__sarac senaakck 7 yaşında kızım var, şimdi 16 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah Allah sağlıklı ömür versin hepimizin evladına 🤲