busra34__ rojin_03 uyuyordur annesi😅 ama yine de öyle hissediyorsanız bir kontrole gidin içiniz rahat olsun
rojin_03 busra34__ inşallah canım ya sizin brl ağrısı oldu mu hiç bu haftalarda benim bugün var bel ağrım
busra34__ rojin_03 benim 12. Haftamda feci bel ağrısı olmuştu o zaman kanamam olduğu için düşük riski var dedi doktor hep yatıyordum ama öyle bir ağrı ki ayağa kalkıp 5 dk bile duramıyordum iş yapamıyordum resmen öyle diyince doktorum magnezyum vermişti normalde 15.haftada başlatıyormuş ben erken başladım çok işe yaradı şükür şuan bitti ağrılarım
busra34__ cylnboran04 ay maşallah 🥰benim ilk gebeliğim olucak bakalım bende isim bulamıyorum herkeste aynı isimler var sinir oluyorum 😅
Annis7 rojin_03 Benim de nisanda inşallah, ilk defa dün hissettim o da iki üç tane bugün hiç yok bilmiyorum gün geçtikçe daha da hareketlenir herhalde 18+4üz kız olacak inşallah 😊
elifayaz112_ rojin_03 benim de doğumun inşallah bir sorun olmazsa Nisan da gözüküyor 19+3 haftalığım cinsiyeti erkek❤️ bu 4. Gebeliğim(birisi öldü) hareketlerini 14.hafta da hissettim ama ara ara oluyordu şuan daha net hissediyorum inşallah Allah böyle güzel bir duyguyu herkese nasip eder sürekli canlansın istiyorum 😍
atesvesu rojin_03 16+5 haftaligiz cinsiyeti kız üçüncü kızım geliyor 🐣🥰 38 de alırsa 14 Nisan olarak görünüyor sezeryan tarihi hafif kıpırtı şeklinde hissediyorum küçük dokunuş gibi bazen
rojin_03 atesvesu canım ben birbirinden çıkaramıyorum acaba bağırsak mı bebek hareketi mi emin değilim ya
symsu rojin_03 20 haftalık erkek bebeğe gebeyim bir haftadır inanılmaz şekilde hareketli ve çoğu hareketini hissedebiliyorum. Ama 17-18 haftalarda hissetmiyordum henüz erken olduğundan
Derya2 busra34__ merhaba aynı hafta aynı günüz bende hissediyorum ama kalp atışı gibi damar atıyor gibi sanki bilmiyorum anlatabildim mi sizde bu şekilde mi hissediyorsunuz
Derya2 busra34__ teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻🥰 peki her gün hissediyor musunuz ben hissediyorum ama bezen de hissetmiyorum sanki normaldir dimi
QueenBahar_ Momybus ilk gebelikmi ilkse çok normali cnm ben 5aya e yakın hissetmiştim ilk gebelikte 2 inci gebelikte 4 ayda şuan 3 e gebeyim 15 haftadan önce hissetim 🤭
aysct Bizde 19 haftalık olduk tahmini doğum 19 Nisan gösteriyor, cinsiyetimiz erkek 🩵 Bebiş kasık bölgemdeyken pıt pıt hissediyordum şimdi yukarlarda henüz hissetmiyorum. İlk gebelik benimde
aselinannesi38_ rojin_03 ikinci gebelik 16+3 olduk bebeğim erkek henüz hareketlerini hissetmiyorum Nisan’da gözüküyor doğum canım
annesioo rojin_03 2 bebeğimi de 17. haftanın içinde hissetmeye başlamıştım. Yarın 17. haftaya giriş yapacağım heyecanla bekliyoruz bakalım ne zaman pıtpıtlar 🥳🥰