Serappppph Arkadaşlar bunlar ikisi de ayrı test awox kuruma cizgisi veriyor mu vermiyor mu diyen arkadaşlara örnek olması icin paylaşıyorum veriyor Arkadaşlar 15 dkikadan sonra kuruma cizgileri oluştu
Nevagibi Serappppph 20 dkdan sonrası kurumadır, 15 dk öncesindeyse gebe olabilirsin :) kaç tane awox kullandım bu arada hiç kuruma görmedim
Serappppph Lovebaby27 aynen vermiyor diyen arkadaşlar oluyor ben her ay 9 dpodan başlayıp sayısız test yapıyorum ve genellikle awox da veriyor diyorum ama yok vermiyor deniyordu en azından başkaları da umutlanmasın boşuna diye paylaştım canım
Lovebaby27 Serappppph evet veriyor canım kuruma kesinlikle 2 dir hep kuruma oldu bende artık testlere inanmıyorum kop kırmızı olmadan inanmam
Serappppph Nevagibi yok canım olsam hemen çıkardı 12. Gün bugün gri soluk bir renk zaten valla bi yanım sana inanmak istio mu coo istio ne yalan söyleyim🤣ama bi yanda da gerçekler var suyada tuttum çıkmadı suya tutunca çıkıyorsa gebelik degil miydi
Nevagibi Serappppph suya tutunca gidiyorsa kurumadır, gitmiyosa gebeliktir kaldıkça pembe rengi gidiyor zaten bence testi tekrarla :)
Serappppph Nevagibi normalde bugün döngüme gore adet olmam gereken gün ama yumurtlamaya göre 2 gün var eğer salı olmazsam yapacağım bir daha bakalım gemini yapay zekaya 5 dk içinde olani gösterdim silik bir cizgi goruyorum dedi
Serappppph Nevagibi Bu da 5 dk olan gemini yapay zeka görüyorum dedi bende görüyor gibiyim ama kendimi de umutlandirmamak istemiyorum sen görüyor musun canım bakabilir misin
Nevagibi Serappppph evett çok hafiiiff bir pembelik görüyorum efekt yaparsan daha net olur benimde çatlamanın 9. Günü aşırı silikti efektle görünmüştü sadece inşallah vardır canım