vanilya_kokusu_ olmaz inşallah kötü düşünme daraldinmi cama çık temiz hava al ve sana iyi gelen biriyle sohbet et. Ben çok çektim bu durumdan ama elhamdülillah eskiye göre iyiyim sabah güneşi görmeden uyumayan bir insandım gece başımı yastığa katar katmaz uyuyabilmek için neler vermezdim ilaç kullanmak istemedigim için gitmemekte direttim hangi doktora gitsem psikolojik diyordu ona rağmen gitmedim. 17-18 yaşlarımda başladı ayda bir çarpıntı titremeyle uyanıyordum iki üç saat uyuyamıyordum. 21 yaşında evlendim arada bir yine oluyordu çok umursamadım psikolojik olduğunu hissedebiliyordum zaman geçtikçe artmaya başladı sürekli kalp krizi diye acile kosuyordum ekg kan derken sabaha karşı bişey yok eve gönderiyorlardi o kadar sıklaştı eşim sağolsun hep yanımda olmasına rağmen o da bıkmışti artık psikiyatri ye gidelim diyordu yok diyirdum. Hamile kaldım azaldı doğurdum tekrar artarak devam etti çocuğum 8 aylık olmamıştı kardiyolojiye gitmeye karar verdim ritim bozukluğu dedi ilaç kullanmamı söyledi bebeğim küçük emziriyorum ilaç kullanmak istemedigim için özele gideyim belki başka biseydir çocuğu sütten kesmeme gerek kalmaz. Gittiğim doktor a eşim içeri gelebilir mi benimle çok yoruldu o oda duysun ne varsa doktr çağırdı kalp zarında sıvı birikmesi olmuş ve çat diye kalp yetmezliği dedi ve ben 23 yaşındayım EF değerim 90 yaşındaki biriyle aynı 30-35. Boğazım düğümlendi soracağım o kadar şey var ama tek kelime çıkmadı gözlerim dolu ağlamak istemiyorum ilaç verdi çıktık çocuğu sütten kestim o gün agladigim kadar hiç aglamamistim. İlaçları kullandım çok şükür EF değerim yükseldi biraz kalpteki su da bitmişti ama hiç kendimi iyileşmiş hissetmedim zehirli guatr çıktı 17 kilo verdim 2 ayda gören beni taniyamiyirdu. Ve bunlar hep stresten düşünmekten oldu. Sanal anjiyo bile oldum herşey iyi dediler geçen sene profesör e gidiyordum. Ama bı türlü normal olduğumu kabul edemiyordum nabzı 100 altına düşmezdi. Ta ki bu yıl temmuz da kontrol için gittim ekg de ciddi nabız düşüklüğü görüldü kalp pili takılması lazım diye aritmye gönderdiler yaşımdan dolayı takip önerdi doktor 3 gün hastanede yattım Ağustos un başında tahlil ve tetkikler yapıldı eve geldim bı ay sonra hamile olduğumu öğrendim bu bebiş bana mucize gibi geldi doktor nabzın yükselir gebelik bu durumu iyi tolere eder dedi ama kontrolleri aksatmiyorum kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum daha önce düşünceler içinde boğulurken herşeyin en kötüsünü düşünerek nefessiz kalırken tüm sevdiklerimin acısını onlar yaşarken çekerken şimdi şunu diyorum ötede dünya yansa kıyamet kopsa ben burda çayımı içer keyfime bakarım. Sende akışa bırak bol bol dua et .