Kızlar size hikayemi anlatmak istiyorum 2022 Kasım’da hamile kaldım ilk gebelikte herşey çok güzel gidiyordu takı 29 . Haftaya gelene kadar doktorlar suyumun azaldığını söyledi başka dokrora gittim oda bebek gelişmiyor almamız gerek dedi başka dokrora gittim oda karnında ölecek bebek dedi toplamada 5 doktor bana öyle söyledi günlerce ağladım o o dönemde bende panik atak mi anksiyete mi oldu bilmiyorum böyle kalp çarpıntısı oluyo mesela bir yerim Ağrı’da teşhis koyuyorum içim daralıyor yerimde duramiyorum 😔 en son bir Doktora denk geldim 41 . Haftada beni sezeryan yaptı Allah razı olsun ondan ama diğer doktorlar yüzünden bu duruma girdim içim daralıyor du sürekli panik halindeydim yeme içmeden kesiliyor dum doğum yaptım çok şükür geçti o dönem 2 buçuk yıl ardından geçti ve ben şuan gene hamileyim 21 haftalık ama bu aralar sürekli atak geçiyorum çünkü ilk gebelikte bende korku kaldı hastaneye kontörle gidince kalp atişlarim disardann duyuluyor resmen yani çarpıntı baş dönme hisi böyle ortamlara girmek istemiyorum bir ortama girince sanki bayilacammism gibi bir his var geçen de tahlil verdim tsh 0.18 çıktu diye sürekli ona taktım hastaneye gidene kadar napacam bilmiyorum bir digir bebek gelisimi için iyi değil değerler ama kendimi sakinleştiremiyorum hiç Allah için panik atagi nasıl evde yenebilirim yada doğuma kadar nasıl idare edrim ilaçsız bana tavsiye verin yada nolur benim gibi olan varmı aranızda doğumdan sonra inşallah geçer İlk te iyi olmuştum çünkü panik atak öldürür mü ya