medias 8+1 deyim. dün ayağa kalktığım anda tansiyonum düşüyordu midem bulanıyordu hafiften ama bu sabah zımba gibiyim neden olur? bebekle alakalı olumsuz bir durum yoktur dimi??
Mihrasina_ medias telaş yapma annesi olur böyle o haftalarda bir gün çok iyi hissedersin bir gün kötü hormonlarımız dalgalı oluyor ondan
ylnydgd medias ben de çok korkarak hastaneye koştum da en son doktor kızdı kanama lekelenme olmadıkça korkma dedi
eed21 Bende öyleydim. Bir gün sancıdan yerimden kalkamazdım. Bir gün hiçbir belirti yoktu. Göğüslerimi kontrol ederdim hassasiyet var mı diye ağrıyorsa o rahatlama 😂 ah biz anneler. O kadar haklıyız ki
eed21 medias Bence bir sorun yoktur. Eşime derdim ki hissetmiyorum. Herkes derdi bi hareket etse de sende rahatlasan. Şimdi hareket başladı bu defa da biraz etmese yine pimpirikleniyorum. Annelikten bence
ylnydgd medias 1-2 gün sonra geri gelecektir muhtemelen hepsi :) yine de çok telaş yapacaksanız gidin tabi hastaneye de büyük ihtimalle iyidir bebeto :)
medias doublemom35 haftada 1 acile gitme hakkı verildi eşim tarafından ahsjjajs bana kalsa hastaneden çıkmam
medias eed21 öyle temenni edip 2 gün daha bekliyorum bakalım 😌 ch*tgbt ye sordum o da gayet normal diyor 🙏🏻❤️
medias ylnydgd telaşım geçti çok şükür yarın görmeye gidicez inşallah zaten, dualarım bebişimle bakalım🙏🏻😌❤️