canbaby Kızlar merhaba bebek arabası almayı düşünüyorum travel sistem.sizce rengi siyah olurmu? Yani siyah güneşi çekerya o açıdan soruyorum.fikir verebilecek olanlar yazsın lütfen.d
serdenli canbaby renk olarak güzel duruyo ama bi süreden sonra rengi soluyo benm yiğenimin siyahtı rengi solup fümeye dönmüştü bende o yüzden beğenmeme rağmen siyah almadım
Ertugrulunannesii canbaby bemde siyah aldım ama ne sıcak cekme nede solma gibi şeyler olmadı canım 1 yıldır kullanıyorum nasipse 2.ci bebegimdede devaö edicem
canbaby Ya başka bir renk beğnmştm özllklri daha ii geldi bunun ve bununda bir siyahı bir çok açık rengi var.o yüzden alıcm ürün yoyko elegance travel sistem solmasndan ziyade çok güneş çekip bebişi rahatsız etmsn istyrm.sonuçta başka renklerde solack veya kirlenicek.
Ela11 canbaby ben siyah aldım valla çokta şık gözüküyor pusetimin örtüsü açık renk birşey olacağını zannetmiyorum bebek arabası markam da Elele allroad
tuubiy canbaby ben de şey diye okumuştum burda koyu renklerde daha çok boyar madde var denilmişti o yüzden açık renk aldım ben de