Meral_63 Mucizem_63 kaç kilo 33 haftalık çünkü daha gitmedim benim bebiş te iki haftada geri den geliyor dedi doktor şimdi kaç kilo bilmiyorum 🥲
anneoluyorummm103 Mucizem_63 benimki en son 2 hafta öndeyken 2 hafta+ 2gün birden geri düşmüştü şu an ne durumda bilmiyorum 34+2yim ne bulursam yiyorum şekerim var ama abartmadan meyveyi peyniri falan artırdım hep çarşamba görücem bakalım son durumu neymiş 🥲
Nisanmomy Mucizem_63 canım alerjin yoksa kaşar,muz, yumurta, avakado, ceviz, kefir, kabak çekirdeği tüketmeni tavsiye ederim. İle yarıyor
Aysell00 Mucizem_63 bende 34+6 yım. Kafa kısmı 10 gün geriden geliyor. Herhangi bir şey yok deniyor ama korkuyorum. Yaşayan var mı? Minyon olacaktır dendi, kilo olarakta en son 32.Haftada 1927 idi. Şuan kaç oldu bilmiyorum.. en yakın zamanda tekrar gidicem.
mavi123_ Meral_63 canım 2 hafta önden veya geriden gelmesi problem olmuyor gelişim geriliği sayılmıyor yani muz kaşar yumurta protoin ağırlıklı beslenin ki bebek kilo alsın inşallah haftasını yakalar
Mucizem_63 anneoluyorummm103 peki geriye düşünce doktor birşey dedimi Allah yardımcın olsun şeker olunca yemekte kısıtlı oluyor 😔
ABusraaaa Aysell00 benimde kafa ölçüsü 2 hafta geriden geliyordu 38kn 36 çıkıyordu doktor baskı yptigi içinde fark olabilir dedi. Doğurdum 34 cm ☺️ Allah’a şükür bırdeyi yok ☺️
anneoluyorummm103 Mucizem_63 kızdı bayağı yemen gerekiyor diye benim stres kaynaklıydı sonra birde enfeksiyon kaptım 1 haftada öyle yiyemedim yediklerimi cıkardım hep bakalım şimdi ne olacak ne diyecek 🫤
Mucizem_63 Meral_63 bnde avakado muz ağırlıklı yiyom bal ile tatlndiriyom sende dene onu. Peki mınyon olacak dedimi