bayanhamis Bebeğim 351 gram çıktı. Genel olarak ölçümlerinde bir hafta geri görünüyor. Minyon bir bebek olacak dedi doktor. Bu şekilde olup kilo aldırabilen var mı çok erken değil mi bu gerilik için ?
Gzde_defne bayanhamis benimde 20+5 de 395 çıktı.aramızda çok fark yok.doktor geri demedi bence stres yapma canm.hatta 3100 3400 arası doğar dedi.
Nisanmomy bayanhamis canım 1-2 hafta kadar geriden ya da önden gidebiliyor bebekler stres yapma. Alerjin yoksa kaşar, yumurta, muz, avakado, ceviz, kefir tüketmeye çalış.
Ulkumom Ulkumom benim doğum kilom fazlaymış 5.500 gr doğmuşum bebeğim önden gittiği için bana da işte sorunlu yaklaştılar benim doğum kilomu öğrendiklerinde ok normal dediler. Kızım gebelik zehirlenmesi yaşamama rağmen 3800 doğdu oğluma hamileyim şimdi Buda önden gidiyor ama hepsi sorun işte en iyisi haftasıyla uyumlu olması. Bence üzme canını ara açılmak yerine tam tersi kapanadabilir.
Sibel_72 1 hafta ıcın bence kafaya takılacak bır gerılım degıl sadece kıloya bakarak konuşmuşsa beslenmene hergun bal kaşar muz ceviz koy bebiş tombul olur
bayanhamis Sibel_72 kafa çevresi daha fazla gerideydi. Doktor bu fark açılabilir dedi o yüzden endişe ediyorum
Sibel_72 bayanhamis bizim bir akrabayada öyle söylediler çocuk doğdu çok sağlıklı ıdi ama onun ailesi minyon tipli olduğu için çok üstelemediler sizde de genetik faktörler etkili olur inş hiç bişi olmaz
Fuunndaaa bayanhamis bende 20 haftalıkken yaptındım detaylı ultrason ikiz bebek bekliyorum, bebişmerden birinin bacak boyu bir hafta geride birininde baş çevresi bir hafta geride dedi doktorum ama korkulacak bir durum olmadığını gelişim geriliği demek için karın çevresinde gerilik olması gerektiğini söyledi benimde birisi 340 birisi 350 gramdı ayrıca küçük bebişler olucaklar dedi
Zhdnl bayanhamis 2 hafta gerilik 2 hafta ilerilik tahminimce sorun değil bende 20+6 da detaylıya girmiştim 391 gramdı yani arada 40 gram gibi bi fark var normal günüyle uyumluydu kafana takacak bi durum yok bence bebek nasıl büyürse kendi ilerlemesine göre hep aynı gidiyor genelde minyon olarak doğsa bile doğduktan sonra toparlanıyorlar her bebek kendi özelinde farklı yani başka bi sorun görmediyse sorun yoktur
yarenkarakus bayanhamis Bizimde dün kontrolümüz vardı 20+4 tte , 23 cm boy 400 gramda kilosu çıktı doktorumuz ölçümler gayet iyi dedi . Bu yorumlama kısmı doktordan doktora göre değişiyor bence hiç takılma . İlk kızımda minyondu ölçümlerinde hep ve 38 haftada 52 cm boy 3200 kilo doğdu . Normal doğum yaptım ve kilonun yüksek olmaması normal doğumda çok önemliymiş bence onu anladım . Oyüzden bence sağlıklı olsunlarda fazla kilo iyidir gibi düsünerek kendinizi üzmeyin 🙏🏻
bayanhamis yarenkarakus yani 3 kiloyu görsem çok mutlu olacağım inanın :) endişelendim epey ama Allah Kerim sanırım kaç kilo doğacaksa doğacak benim elimden bir şey gelmiyor
canan_55 bayanhamis bir hafta gerilik normal çok sorun değil 2 hafta ve üstü olmadığı sürece stres yapma canım
moonmom1 351 gram 20 hafta için az değil bence ya. Benim de 20+2′de 377 çıktı doktor bir şey demedi, haftasiyla uyumlu görünüyor