1Ogretmen_anne Kızlar bebeğimin cinsiyetini 16. Haftada öğrendim erkekmiş. Acaba değişir mi diye endişe ediyorum bazen, alışveriş için detaylı ultrasonu mu beklesem acaba? Ne dersiniz tecrübeli anneler?
GencbirAnne_1 1Ogretmen_anne Valla canım ben 21 haftalık oldum daha hiç bişey almadım cinsiyetimiz belli ama yinede detaylıyı bekliyorum nolur nolmaz
1kelebek1bebek 1Ogretmen_anne 22 haftalık olduk ama bende detaylı ultrasonu bekliyorum alışverişe başlamak için. Sağlıcakla gelsin miniklerimiz🥰🌸
1Ogretmen_anne GencbirAnne_1 Yaa bende bı kaç bı şey beğendim almak istiyorum ama bı yandan almasam beklesem mı diyorum 😊 Ama doktor kesin erkek de dedi ayy bilemiyorum kafam çok karışık 😅🤦🏻♀️
eni67 Ben detaylı dan sonra almaya başlamıştım o zamana kadar cinsiyet kız dendi detaylı da değişmedi ama beklemek istedim şimdi yavaş yavaş alıyoruz inşallah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim
powerpuffgirlss 1Ogretmen_anne detayliyi kacta yaptiracaksin bana en erken 22 de randevu verdiler mecbur bekliycem ben daha erken diye biliyodum