Çook uzunca yazmak istiyorum ama sizi de sıkmak istemiyorum. Buraya uzun zamandır yazıyorum ha geldiler ha gelecekler derken 31.10.25 tarihinde ikizlerime kavuştum. planlı sezeryan oldum. Spinal olarak gerçelekleştirildi. O kadar korkuyordum ki. Daha önce dış gebelik yüzünden devlette spinal olmuştum sonrasında baş ağrısı çok yaşamıştım vs derken aynısı olacak sandım. Ama işler öyle gitmedi. Anestezisyenle önceden konuştum. Çok korkarsam sakinleştirici yapacağının garantisini aldım o beni cok rahatlattı. Spinal iğnesi damar yolundan daha az acıdı hatta hiç hissetmedim desem yeridir. Zaten sürekli başımızda duruyorlar gram bişey hissetmedim. Ne çekiştirme ne itme vs hiçbişey hissetmedim. 5-10dk içinde ilk bebeğimi çıkarmışlardı diğeride 1 dk sonra yanındaydı. o an tek endişem acaba küvöze girerler mi korkusuydu ama iki miniğimide daha ameliyat masasında yanıma koydular koktum öptüm. o an biraz fazla ağladım. anestesizyenim sakinleştirici vurdu sonrası cok hayal meyal odaya geldiğimde kendime gelmiştim ama hala korkuyodum ya karnımı bastırırlarsa ya acırsa diye. hiçbiri olmadı. hamdolsun korktuğum hiç bişey yaşamadım. bebeklerimin biri 2400 biri 2150 gr doğdu. odada direk yanıma geldiler emzirttiler beni. şimdi evimizdeyiz iki hafta oldu. ama size o mutluluğu tarif etmem mümkün değil. hala şükrediyorum rabbime sağsalim eve geldiğimiz için. benim korkularımı yaşayanlar varsa, hiç korkmasınlar. şimdi doğurdum böyle söylemek belki kolay ama gerçekten mükemmel bir doğumdu benim için. eve geldim 3.gün süpürge çalıştırdım o derece🙈 rabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💓🥹