milena1602 Kızlar 29 haftalık hamileyim. Bebeğim makat geliş pozisyonunda. Hareketlerini rahminde hissediyorum sanki. Baya baya aşağıda hissediyorum. Korkuyorum çıkacak sanıyorum 🤣🤣🤣
Meryemak milena1602 yaa bende 29+1 deyim aynı durum bende var ama sadece aşağıda değil yukarıda da hissediyorum inan bu bebek nerede anlamadım 😂 ama doktor makat geliş dedi bana da
Ipek0z milena1602 onu bazen yaşıyorum ben de yaaa. Sanki tekmeleri özel bölgeme atıyor aklım çıkıyor her seferinde🙈🙈🙈
Dilos24 Benimde durumu aynı canım henüz doğum pozisyonuna girmedikleri için tekmelerini sürekli rahim kısmında hissetmemiz çok normal ☺️
Aysecan0335 Bnde aynı haftadayım aynı durumdayız kasıklarıma vuruyo sanki ilk oğlumda bu kadar aşağıda hissetmiyordum acaip takılıyo kafama bakalm bir sonraki kontrolde sorucam doktora
milena1602 Meryemak acaba doğum pozisyonuna geçer mi çünkü 30 dan sonra zor diyorlar. Su an böyleyse son haftalarda makat gelisi bebeklerimizi hiç düşünemiyorum. Her an ayağı çıkacak sanıyorum. 🤣🤣
Fatma_furkan1996 25 haftalığım canım ben bugün kontrolüm vardı bende aşağıda hissediyorum ve aşırı derece de tuvalete gidiyorum vurdukça geliyor sanki doktor şuan ters duruyor ondan kaynaklanıyor dedi
Meryemak milena1602 benim sezaryen olacak ilk oğlum sezaryen oldu çünkü doğum pozisyonu çok önemli değil ama bazen bende ayakları alttan çıkacak gibi hissediyorum 😂
HappyKiwi Benim bas asagi donuk bayadir ve ben de bayadir asagida hareketler hissediyorum. yukaridan kendini ayaklarla asagi dogru ittiriyo belki diye dusunuyodum. Karin kisminda da hareketler var tabii, onlar da kollaridir herhaldr.