Merhabalar ben bu zamana kadar demir ilacı reçeteli devletin ilacını kullandım ama içeriğini okudum ki içinde aseton var, ve daha önceden de içerikleri kötü olan bir sürü reçeteli ilaç okudum, yani bu ilaçlar bi tarafı tedavi ederken başka bi hastalık çıkartmaz mı yanlış mı düşünüyorum içinde bu kadar katkı maddesi olan bir şeyi düzenli şekilde günde bir yada iki kez tüketmek bence bi zamandan sonra zarar verir diye düşünüyorum, magnezyum olarak da 16. Haftada magnorm başladım şimdi 19 haftalığım sabahları yatakta esnerken kramp giriyor bacağıma e bu kadar erken başladım magnezyuma niye işe yaramadı diye düşünüyorum bide yan etkileri mide bulantısı ishal de cabası, d vitamini olarak ocean kullanıyorum acaba diğer demir ve magnezyum olarak da ocean a mı geçsem diye düşünüyorum ama buna da bi bütçe gerekiyor çok pahalı takviyeler ama sağlığın açısındanda çok güvenilir ve ödüllü markayı kullanmak gerekli diyorum içerikleri de iyi diye duydum bu reçeteli takviye ve ilaçlarla başımız dertte sanki ? Bu arada ben ilaç tüketmeyi hiç sevmeyen birisiyim gebelikte bi kere parol içtim, minimum seviyede kullanma taraftarıyım hep, siz nasıl düşünüyorsunuz anneler özel takviyeler nasıl ?