sadece1selda Ayy kızlar cinsiyeti öğrendim dün ve benn KIZ annesi oluyorum çok mutluyum ilk bebeğim ilk heyecanım bu mutluğumu sizlerle de paylaşmak istedim biz de durumlar böyle Allahım herkese saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah 🥹🥰❤️🌸🐥🤍
cheerfulmomy sadece1selda belirtileriniz neler acaba karnınız yuvarlak mi sıvrı şeklinde uzun mu Tatli mi aşeriyorsunuz tuzlu mu mideniz bulanıyor mu Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kuçağınıza alırsınız 🤲🏼
simssmom1 sadece1selda hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, hep kız çocuklarına için erimiştir, benimde olur bir gün inşallah 🥹🥹❤️❤️
sadece1selda @mrvcastle tesekkur ediyorumm 🤩 14+4 tü dün ama ultrason da bebeğim bir hafta önde gözüküyor🌸
sadece1selda @Yenibirannee teşekkür ederimm,yaa ne güzel rabbim hepsini size bağışlasın inşallah 🌸🌸💝💝💝
Eren1 sadece1selda hayırlı olsun cnm usg fotonuz atarmısınız merak ettım bız daha oğrenemedik kuzum ya
sadece1selda @cheerfulmomy teşekkür ediyorumm 🌸🤩şöyle diyim karnımı gören herkes karnımdan direk kız diyordu ben biraz yanlarıma doğru kilo aldım aşermem çok yok ama turşuyu görünce ağzımın içi kamaşıyor otursam tek başıma bir tabak yiyorum😅😅 bir de sürekli midem bulanıyor hala daha geçmemiş durumda günün heran her saatinde bulantı geliyor
cheerfulmomy sadece1selda benim de halla midem bulanıyor karnımda yuvarlak gibi bende sürekli eksi tuzlu şeyler yiyebiliyorum Tatlı çok nadır yok gibi aşerme de aklıma bir şey düşerse oluyor halla mide bulantısı kulanıyorum 14 haftalık iken doktor erkeğe benzetmişti ama bacak arasını gördüm vs demedi tahmin etti herhalde yarın detaylı ultrasonum var bellimoşacak inşallah ultrason kağıdını da verdi bir kaç kere ama belli olmuyor sanki sabırsızlanıyorum 1 tane oğlum var sağlıklı olsun tabi de insan olmayanı ister ya 👼🏻
Asli676881 Ay sağlıkla gelsin inşallah…kiz hep hayalim darıxıram benim başıma🙏ultrason varmı ??bakardık bizle bir olsa seviniridm😀😀bende 12 hafta
Ha1999 Bende dün öğrendim 20 haftalık şuan 2 kızım var oğlum oluyor 💙🥰 rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🙏