Deletedmom_297 cokpardonya tartışmaktan vs olmaz ama bu şekilde stres zarar verir eşinizle konuşun daha hassas olabilir uzak durun stres tartışma ortamından
babysmom1 cokpardonya için rahat olsun canım bende küçük bi stres üzüntü bile yaşasam acaba orda mı diye hep düşünüyorum ama bebek öyle bi tartışmayla düşecek bir şey değil Allahın izni ile seninledir içini ferah tut 🥰
aysezgi cokpardonya Ben Arçelikten bir ürün almıştım. Ürün kusurlu gelmişti. Kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum ama bol bol tartışmıştım telefonda müşteri hizmetleriyle. Hatta stresten kendimi çok kasmıştım. Ve bu kadar sinirlendim diye bir de üstüne üzülmüştüm. Magnezyum içip biraz gevşemiştim. 2 hafta içinde 4 defa filan oldu sanıyorum. Bir de gebelik başında polip aldırmıştım. Aldırmaya karar vermeden önce yine çok stres yapmıştım. Çok dert etmiştim. O yüzden merak etmeyin. İlk düşüğünüz tesadüf oldu büyük ihtimalle. İlk 12 haftadaki düşükler genetik bozukluk sebebiyle oluyor. İçinizi ferah tutun. Genetik olarak güçlü bebeğe bir şey olmuyor. Polip olduğunu bilmiyordum ve ilk kanamada çok korkmuştum. Perişan olmuştum Doktorlar hep bunu dedi bana. Hatta acile gittiğimde muayene eden doktor doğuda görev yapmış. İnsanlar bebek düşürmek için kendini çatıdan atıyordu yine bir şey olmuyordu demişti. Merak etmeyin o yüzden.
HappyKiwi Stresten düşse ohoo, patir patir duserdi herkesinki. Zaten hamilelikte hormonlardan dolayi daha hassasiz, aglayabiliyoruz vs..